محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به یک کاسه کردن یارانه معیشتی و خانوار و کاهش سرانه این دو یارانه گفت: دولت در طرح معیشتی به دنبال این بود تا بتواند به 60 میلیون نفر یارانه پرداخت کند. ما پیرو این موضوع با بررسیهایی که در مجلس انجام دادیم متوجه شدیم که دولت به علت عدم اطلاعات دقیق قادر نیست این منابع را به دهک های مورد نظر اختصاص دهد.
وی افزود: از این رو و به خاطر عاجز بودن دولت در تشخیص درست پرداخت یارانه معیشتی، ما امروز چاره ای نداریم جز اینکه بدین شکل به سمت یک عدالت نسبی حرکت کنیم و از سویی دیگر دولت را مکلف کنیم تا در مهلت مقرری نسبت به حذف دهک های بالای جامعه اقدام کند تا این درآمد به دست دهک های پایین برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر وقتی ما به روستاها می رویم مشاهده می کنیم که خیلی ها یارانه معیشتی را دریافت نکرده اند بنابر این مشخص است که ما در زمینه توزیع این یارانه و شیوه شناسایی افراد محق در این طرح، نتوانستیم به درستی آن هدف گذاری را انجام دهیم. از این رو مجبور بودیم به این سمت حرکت کنیم.
این نماینده مجلس بیان داشت: البته اگر طبق حکم قانون 3 دهک بالای جامعه حذف شود و منابع آن به دهک های پایین اضافه شود این مسئله خود به خود می تواند جبران آن سرانه را بکند و آن سرانه را افزایش دهد.
وی بیان داشت: درحال حاضر نارضایتی مردم از دریافت یارانه معیشتی بیشتر از نارضایتی است که تعدادی توانستند یارانه معیشتی را دریافت کنند.