مسئولین محترم آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان، آن چنان مسئله دریافت حقوق و بیمه را در بوق و کرنا کرده اند که گویی مسائل دیگر دانشجومعلمان چون صدور حکم پیمانی برای ورودیهای ۹۷، استقامت در برابر افزایش حقوق و پرداخت عیدی و... وجود ندارد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- امیر عباسی؛ * هر مجموعه و نهادی برای جذب و معرفی خود نیاز به تبلیغات دارد و اینکه این تبلیغات چگونه انجام شود مهم است. متاسفانه در کانالهای مرتبط با دانشگاه فرهنگیان، مرتبا برای جذب افراد از حقوق و مزایای ناچیز آن صحبت میشود که این امر به تنهایی درست نیست. مسئولین محترم آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان، آن چنان مسئله دریافت حقوق و بیمه را در بوق و کرنا کرده اند که گویی همگان مسائلی، چون صدور حکم پیمانی برای ورودیهای ۹۷، استقامت در برابر افزایش حقوق و پرداخت عیدی و... را فراموش کرده اند یا اینکه مصائب کسر ۴۵ درصد و سیستم قدرتمند رزرواسیون غذا و فلسفه حسابداری آن حل شده است.
علی رغم این که طی چند سال آینده، با خیل عظیم بازنشستگان فرهنگی رو به رو خواهیم بود، و در حال حاضر کمبود معلم در کشور شدیدا احساس میگردد، ولی نباید برای جبران این کمبودها به هر طریقی که شده است اقدام به جذب نیروی انسانی کرد.
عدهای هستند که علاقه و تعهد قلبی نسبت به این شغل ندارند و صرفا بخاطر فراهم آوردن یک تکیه گاه شغلی به این دانشگاه پناه آورده اند و این خود ضربهای دیگر بر پیکره فرتوت آموزش و پرورش ماست. برای جلوگیری از این اتفاق باید در شیوه جذب و گزینش افراد دقت فراوانی صورت گیرد و سیستم گزینشی و فیلترینگ سنتی، اصلاح و به روز شود.
بهتر است برای جذب افراد، از سطح کیفی دانشگاه صحبت شود. از استادان و هیأت علمی احیانا برجسته و پر قدرت آن سخن بگویند!، از امکانات آموزشی و رفاهی اش ... تا افراد علاقهمند و باسواد تشویق به حضور در این دانشگاه شوند. دلیل اینکه چرا با وجود حقوق و مزایا باز عدهای دانشگاههای روزانه مانند تهران و علامه را به فرهنگیان ترجیح میدهند بهتر است ریشه یابی و در دانشگاه فرهنگیان اصلاح و برطرف شود. در این صورت قطعا افراد علاقهمند و شایسته در دانشگاه حضور پیدا میکنند؛ بنابراین اولویت نخست در بهبود فرآیند جذب دانشجومعلم، بهبود سطح کیفی و فراهم آوردن ملزومات اولیه تحصیل و زندگی در محیط دانشگاهی است. تا زمانی که شرایط مناسب برای تحصیل و حیات وجود نداشته باشد، مسلما عده زیادی جذب این سیستم نخواهند شد و در این صورت نیز، نمیتوان امید فراوانی به پیشرفت و بهبود نظام آموزشی کشور داشت.
امید است مسئولین محترم به جای این موارد جزیی و حاشیه ای، زمینهای را فراهم نمایند تا با تبلیغ آن، جذب حداکثری را صورت دهند و این جذب بعدا مشکلی برایشان به وجود نیاورد.
امیر عباس آقابابایی،دانشجوی دانشگاه فرهنگیان اصفهان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.