به دنبال اجرای طرح اجباری شدن استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از امروز، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، از روند توزیع ماسک در ایستگاههای مترو و پایانههای اتوبوس بازدید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی معانت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ ظهر روز گذشته (۱۳ اردیبهشت) «سید مناف هاشمی» به همراه جمعی از مدیران این معاونت از روند توزیع ماسک در ایستگاههای مترو و پایانههای اتوبوسرانی پایتخت بازدید کرد.
معاون شهردار تهران در این بازدید با تاکید بر اینکه اجرای طرح اجباری شدن استفاده از ماسک برای مسافران حمل و نقل عمومی از امروز به صورت آزمایشی در ۲۵ ایستگاه مترو و پایانههای منتخب اتوبوسرانی پایتخت آغاز شده است، گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، میبایست ماسک با قیمت مصوب و مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد که طی چند روز آینده و با تامین ماسک مورد نیاز از سوی وزارت صمت، استفاده از ماسک به صورت جدی در مترو کنترل خواهد شد.
وی با بیان اینکه تدابیر و تمهیدات لازم از سوی شهرداری تهران برای ارائه ماسک در ایستگاههای مترو و پایانههای اتوبوسرانی اتخاذ شده است، افزود: عرضه ماسک یارانهای در ۱۲۷ ایستگاه مترو و پایانههای اتوبوس پایتخت تا پایان هفته عملیاتی میشود.
به گفتهی هاشمی، بیش از ۵۰ درصد مردم از دستکش و ماسک استفاده میکنند، اما تلاش ما بر این است برای ۵۰ درصد دیگر نیز شرایط را به گونهای فراهم کنیم تا ماسک با قیمت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد.
معاون شهردار تهران تصریح کرد: قیمت ماسک تک لایه یک هزار تومان و ماسک چند لایه دو هزار تومان برآورد شده است.
هاشمی با بیان اینکه رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش متضمن سلامتی شهروندان است، اظهار داشت: تا پایان هفته در تمامی پایانههای اتوبوسرانی و ایستگاههای تبادلی اتوبوس نیز ماسک عرضه میشود.
معاون شهردار تهران در پایان یادآور شد: با توجه به میزان بالای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی که این روزها در اتوبوسرانی به ۵۰۰ هزار نفر و در مترو ۶۰۰ هزار نفر در روز میرسد، طبیعی است تامین این تعداد ماسک دشوار است که بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) مسوولیت این کار را برعهده گرفته است.