به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرحله اول یارانه معیشتی در روزهای دوشنبه ۲۷ آبان، پنجشنبه ۳۰ آبان و شنبه دوم آذر ۹۸ توسط سازمان برنامه و بودجه و بر اساس لیست ارائهشده از سوی وزارت رفاه پرداخت شد.
در ادامه نیز دومین مرحله یارانه معیشتی در ۱۰ دی ماه سال گذشته واریز شد و مرحله سوم یارانه معیشتی نیز در ۱۰ بهمن ماه ۹۸ واریز شد.
همچنین مرحله پایانی یارانه معیشتی در سال ۹۸ در دهم اسفند ماه به حساب سرپرستان مشمول یارانه معیشتی واریز شد و در واقع پرونده پرداختی یارانه معیشتی در سال گذشته به پایان رسید.
در حالی واریز یارانههای معیشتی از آذر ماه سال گذشته در دستور کار دولت قرار گرفت که در فرایند واریز یارانههای معیشتی بارها از سوی جاماندگان از دریافت یارانه اعتراضاتی شکل گرفت و در نهایت وزارت رفاه و ستاد شناسایی مشمولان یارانه معیشتی را مجاب کردند تا با راهاندازی سامانهای شرایطی را فراهم کنند تا افراد جامانده در این سامانه ثبتنام و در صورت تأیید از سوی این ستاد یارانه معیشتی خود را دریافت کنند.
در ماههای دی، بهمن و اسفند سال گذشته نیز تعداد یارانهبگیران معیشتی افزوده شد و هر ماه تعداد جدیدی از سوی ستاد شناسایی مشمولان یارانه معیشتی به لیست اضافه شدند و تعداد گیرندگان یارانه معیشتی به ۱۹ میلیون و ۱۰۰ هزار خانوار رسیده است که شامل ۶۰ میلیون نفر است.
همچنین حسین میرزایی؛ سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان یارانه معیشتی در تاریخ ۱۳ فروردین ۹۹ طی مصاحبهای درباره آخرین ارزیابیهای انجامشده برای افزایش تعداد گیرندگان یارانه معیشتی در سال ۹۹ گفت: تا قبل از خرداد امسال مجدداً سامانه ثبتنام یارانه معیشتی برای متقاضیان فعال خواهد شد و جاماندهها میتوانند با مراجعه به سایت www.hemayat.mcls.gov.ir حمایت معیشتی درخواست خود را ثبت کنند.
در حالی که قرار است مرحله بعدی از یارانه معیشتی بنا بر روال ماههای قبل در دهم خرداد به حساب سرپرستان خانوار واریز شود که هنوز سایت اشارهشده برای خانوادههای جامانده از یارانه معیشتی فعال نشده است و در این زمینه مشخص نیست که وزارت رفاه چه تدبیری برای جاماندگان از یارانه معیشتی دارد!