عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: دولت از وزیر صمت انتظار داشت با تمام قوا وارد این مسئله بشود و به هر نحوی که شده رای مثبت مجلس را برای وزارت بازرگانی بگیرد، ولی این اتفاق از سوی آقای رحمانی نیفتاد.
محسن کوهکن نماینده لنجان و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: دولت میدانست که اگر وزارت بازرگانی در مجلس دهم تصویب نشود در مجلس بعدی صد درصد تصویب نخواهد شد.
وی ادامه داد: در این صورت با فشار دولت دوباره در اواخر مجلس بحث تشکیل وزارت بازرگانی مطرح شد اما باز با رای قاطعی از سوی نمایندگان مجلس این طرح رد شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: وزیر صمت درباره تشکیل شدن یا نشدن وزارت بازرگانی نظری نداشت یعنی نه موافق بود و نه مخالف ولی میتوان گفت که علل برکناری آقای رحمانی رد دوباره طرح وزارت بازرگانی در مجلس بوده است.
کوهکن بیان داشت: دولت از وزیر صمت انتظار داشت با تمام قوا وارد این مسئله بشود و به هر نحوی که شده رای مثبت مجلس را برای وزارت بازرگانی بگیرد ولی این اتفاق از سوی آقای رحمانی نیفتاد.
وی با اشاره به اصرار دولت در تشکیل وزارت بازرگانی، تصریح کرد: دولت معتقد است در شرایطی تحریمی که کشور در آن قرار دارد برای وارد کردن کالاهای اساسی و توزیع مناسب آن نیاز به یک سازوکار مستقل است از این جهت مصر بود تا این وزارتخانه تاسیس بشود.
این نماینده مجلس افزود: مخالفین تشکیل وزارت بازرگانی معتقد هستند که با تشکیل شدن چنین وزارتخانهای تولید در کشور به مشکل برخواهد خورد و این وزارتخانه دروازه ورود کالا به کشور میشود و تولید ضربات جبران ناپذیری خواهد خورد.
کوهکن در پایان بیان داشت: در عزل وزیر صمت پشت پردههایی موجود است که بسیاری از آن بی خبرند و برای یافتن پشت پردهها باید به نامه وزیر رجوع کرد.