به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی، در برنامه شبگرد که از شبکه دو پخش شد، اظهار کرد: امنیت محصولی از مشارکت و همکاری تمامی جامعه است و نیروی انتظامی وظیفه دارد از این امنیت حفظ و نگهداری کند، امنیت نیازمند یک مشارکت عمومی است و بهره مندان از امنیت باید یک تعامل با متصدی امنیت کشور یعنی ناجا داشته باشند.
وی افزود: البته این همدلی و همراهی در بین مردم جایگاه بسیار خوبی دارد و پلیس از همراهی مردم راضی است؛ شعار ما این نیست که پلیس مهربان و مقتدر است، مهربان با مردم و مقتدر در برابر مجرمینی که میخواهند آرامش و آسایش جامعه را بر هم بزنند.
سردار رحیمی با اشاره به اقدامات پلیس در ایام کرونا، گفت: مأموران ما هم در کنار مدافعان سلامت بودند و به برقراری امنیت پرداختند چرا که امنیت هم مانند سلامت تعطیل بردار نیست.
رئیس پلیس پایتخت، افزود: بعد از اینکه یک مجرم دستگیر میشود یک مدت زمانی برای جرمش از سوی قاضی تعیین میشود و بعد از این جرم متأسفانه مجرم همان جرم را تکرار میکند، این نیست که با مجرمین برخورد نمیشود، خیر با آنها برخورد میشود ولی آنها متنبه نمیشوند.
وی با گلایه از کم کاری نهادهای دیگر در برقراری حفظ و امنیت و برخورد با ناهنجاریهای جامعه، گفت: در برخورد با این موارد حدود ۳۲ دستگاه وظیفه دارند که آخرین نفر پلیس است، اما همیشه تمامی تقصیرها گردن پلیس میافتد و همه از پلیس گلایه دارند، چرا؟ به خاطر اینکه سایر نهادها خودشان را کنار کشیده اند.