دبیر شوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى استان خوزستان گفت: خوزستان در شرایط فعلى، نیاز به مدیرى جهادى دارد تا عقب افتادگىها و بحران هاى این استان را جبران کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، مصطفى حیدرى، دبیر شوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى استان خوزستان در پخش زنده اینستاگرامى با موضوع «عدالت مظلوم» گفت: ضعف مدیریتى، ریشه تمام مشکلات استان خوزستان است. البته این ضعف در سطح کشورى نیز وجود دارد، اما در خوزستان به اوج خود رسیده است.
دبیر شوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى استان خوزستان اضافه کرد: خوزستان در شرایط فعلى، نیاز به مدیرى جهادى دارد تا عقب افتادگىها و بحران هاى این استان را جبران کند.
حیدرى ادامه داد: چالش دیگرى که خوزستان با آن مواجه است، مربوط به همین بحث هاى مدیریتى و انتصابات است. در این استان، انتصابات بر اساس تخصص و توانمندى هاى افراد صورت نمى گیرد و طبق سهم خواهى، افراد به قدرت مى رسند و منتصب مى شوند.
وى با بیان اینکه یکسرى تفاوتها بین مردم خوزستان و سایر استانها وجود دارد و آن، این است که روحیه مطالبه گرى بین مردم خوزستان کم است، اظهار کرد: دانشجویان باید در این زمینه فعال باشند و مطالبه گرى کنند. مقامات مسئول نیز موظف هستند پاسخگوى دانشجویان باشند. بر این اساس، همراه کردن افکار عمومى در زمینه مطالبه گرى، یکى از اقداماتى است که جنبش دانشجویى باید انجام دهد.
مسئول بسیج دانشجویى دانشگاه شهید چمران اهواز اذعان کرد: بى آبى و شیوه نادرست آبرسانى، یکى از جدىترین مسائلى است که خوزستان با آن مواجه است و این بى آبى را نباید محدود کنیم به بخش غیزانیه. این استان، غیزانیه هاى بسیارى دارد و ریشه آن، ضعف مدیریتى است.
وى ادامه داد: بخش غیزانیه، بیش از ٨٠ روستا دارد و با این حال، بى آب است. حتى برخى از روستاهاى غیزانیه داراى سیستم لوله کشى هستند، اما به دلیل اشکالاتى که در لوله کشى هاى آنها وجود دارد، این مناطق یا بى آب هستند یا اینکه با مشکل فشار آب مواجه اند. به دلیل مشکل آبرسانى در غیزانیه، مردم نمى توانند کشاورزى کنند و شغل آنان دامدارى است، اما در زمینه تامین آب براى دامها هم مشکل دارند!
حیدرى گفت: گفته شده که آبرسانى در فاز اول طرح آبرسانى به غیزانیه انجام شده و برخى روستاها آب شرب دارند، اما این کافى نیست و باید طرح به طور کامل اجرایى شود. برخى گروه هاى جهادى دانشجویى و مردمى، همچنان در بخش غیزانیه حضور دارند و در حال کمک به حل مشکلات مردم این منطقه هستند.
دبیر شوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى استان خوزستان با اشاره به خصوصى سازى ها، گفت: در استان خوزستان، مقوله خصوصى سازى هم به درستى انجام نگرفته و مدت هاست که شاهد اعتراضات کارگرى شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه هستیم. بعد از خصوصى سازى این شرکت، به دلیل واگذارى ناصحیحى که اتفاق افتاده، شاهد هستیم که حقوق و حق بیمه کارگران به درستى پرداخت نمى شود و از میزان تولیدات شرکت کاسته شده و زد و بندهایى در این مجموعه اتفاق افتاده و برخى کارگران اخراج شدند! اى کاش به جاى اینکه مسئولان فقط به فکر خصوصى سازى شرکت هاى بزرگى همچون هفت تپه بودند، روى نحوه واگذارى آن تمرکز مى کردند! چرا که اصل خصوصى سازى درست است و مشکلى با آن نداریم، اما نحوه واگذارى صحیح نبوده است.