اعظم کریمی معتقد است قانون تسهیل ازدواج جوانان ۱۵ سال مسکوت مانده و باید بازنگری نسبت به آن صورت بگیرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برنامه گفتگوی اجتماعی با موضوع «تأثیر ازدواج جوانان از حرف تا عمل» با حضور اعظم کریمی (مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان) از رادیو گفتگو پخش شد.
اعظم کریمی درباره قانون تسهیل ازدواج گفت: تا حدود زیادی پیشبینیهای زیادی برای قانون تسهیل ازدواج با رفع موانع و تقسیم کار صورت گرفت، اما ۱۵ سال مسکوت ماند و کار ما تشکیل کارگروههای مختلف بود و با کمک قوه قضاییه به دنبال ایجاد زمینه بازنگری در این قانون هستیم، چون در این ۱۵ سال تغییرات فرهنگی و اجتماعی بسیاری اتفاق افتاده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به اینکه آیا دخالت در احوال شخصی مردم در ازدواج با قانون کار درستی است یا خیر، گفت: در قانون تسهیل ازدواج هیچکس مجبور به ازدواج نیست، اما اگر فردی تصمیم به ازدواج گرفت، شما تلاش میکنید با ایجاد تسهیلات موانع را از پیش روی او بردارید.
وی با اشاره به اینکه امروز تحقیقات مختلفی با توجه به نگرش جوانان نسبت به ازدواج صورت گرفته، عنوان کرد: یکی از مهمترین عوامل ازدواج نکردن جوانان در این تحقیقات مسائل اقتصادی است. ما در وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان سعی کردیم توسعه مراکز مشاوره ازدواج را به سختی دنبال کنیم.
کریمی خاطرنشان کرد: من با این نگاه تک بعدی که، چون خانمها تحصیل کردند و صاحب شغل شدند، دلیلی برای ازدواج نمیبینند، مخالفم. خوب است که به نسل فعلی نزدیکتر شویم تا دلایل ازدواج نکردن را از زبان خودشان بشنویم و ما از نمایندگان مجلس انتظار تصویب قانون در این زمینه داریم.