مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: اگر کودکی مبتلا به کووید ۱۹ باشد و پزشک ظن قوی نسبت به وجود بیماری در کودک داشته باشد با در نظر گرفتن علایم دیگر او را جزو موارد محتمل بیماری کووید ۱۹ قلمداد میکنند.
سیامک سمیعی مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با مجتبی کریمی، خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیعی با تاکید بر این که نمونهگیری کووید ۱۹ از کودکان بسیار سخت خواهد بود، تاکید کرد: اگر کودکی مبتلا به کووید ۱۹ باشد و پزشک ظن قوی نسبت به وجود بیماری در کودک داشته باشد با در نظر گرفتن علایم دیگر او را جزو موارد محتمل بیماری کووید ۱۹ قلمداد میکنند.
وی ادامه داد: نمونه گیری از بچهها کار سختی است، زیرا به وسایل نازک و باریک احتیاج دارد تا همکاران آزمایشگاه بتوانند به نواحی عمیقتر در بینی دسترسی پیدا کنند و معمولا ممکن است شانس ویروس یابی در بچهها علامت دار کاهش داشته باشد.
سمیعی با بیان اینکه به از بچهها نمی توانیم تست قرقره کرونا بگیریم اضافه کرد:هر نوع آزمایشی برای کودکان سخت است و هر پزشکی در مواجه با کودک مشکوک به کووید ۱۹ باید ظن و تردید قوی داشته باشد و اگر هم تست کودک منفی بود دوباره آزمایش را تکرار کند و اگر تکرار آزمایش امکان پذیر نبود فرض را بر مثبت بودن کرونا باید بگذارد و به علائم بسنده کند و از راهکارهایی مانند سی تی اسکن استفاده نمایند.