معاون اشتغال کمیته امداد امام (ره) گفت: این نهاد نسبت به تهیه تبلت برای دانشآموزان در مناطق محروم برنامهریزی و با چند دستگاه نیز مذاکره شده است.
حجتالله عبدالملکی معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مبنی بر اقدامات کمیته امداد در جهت کمک به ادامه تحصیل دانشآموزان مناطق محروم در ایام کرونا گفت: کمیته امداد نسبت به تهیه تبلت برای دانشآموزان در مناطق محروم کشور برنامهریزی و با چند دستگاه کشوری نیز مذاکره شده است.
وی در ادامه افزود:۵۰ هزار تبلت به منظور برخورداری از آموزش و تحصیل مجازی، در اختیار دانشآموزان و دانشجویان تحت حمایت امداد قرار میگیرد.
چندی پیش سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در نشستی اعلام کرد: با توجه به به شیوع ویروس کرونا، پیشبینی مسئولان برای سال تحصیلی جدید، تداوم آموزش مجازی برای دانشآموزان و دانشجویان است که در این زمنیه کمیته امداد موظف است امکانات لازم را برای ادامه تحصیل مطلوب جامعه هدف فراهم کند.
وی با بیان اینکه حدود ۳۷۵ هزار دانشآموز و بیش از ۸۰ هزار دانشجو از خدمات حمایتی کمیته امداد برخوردار هستند، اضافه کرد: فرزندان جامعه هدف امداد استعداد فوقالعاده و امکانات ضعیف دارند، اما نباید اجازه دهیم دانشآموزی به دلیل نداشتن ابزار آموزش مجازی از تحصیل باز بماند.
بختیاری گفت: در برآوردهای اولیه برای حمایت از تحصیل مجازی، به حدود ۲۵۰ هزار تلفن همراه هوشمند یا تبلت نیاز داریم که به دلیل نزدیک بودن به زمان برگزاری کنکور سراسری و آموزشهای فوق برنامه دانشجویان، در مرحله نخست تامین ۵۰ هزار تبلت برای این عزیزان در دستور کار با وزارت ارتباطات و اپراتورهای تلفن همراه قرار گرفته است.
رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه حدود ۴،۵ میلیارد تومان از محل کمکهای مردمی در مرحله نخست پویش ایران همدل توسط اپراتورهای تلفن همراه به حساب کمیته امداد واریز شده است، افزود: تمام این مبلغ در کنار اعتبارات کمیته امداد، صرف خرید تبلت برای دانشآموزان و دانشجویان تحت حمایت میشود.
وی تاکید کرد: اپراتورهای تلفن همراه همچنین در راستای مسئولیت اجتماعی خود، تامین سیمکارت همراه با شارژ اعتباری و بستههای اینترنتی ماهانه برای تبلتهای دانشآموزان و دانشجویان را تقبل کردهاند و امیدواریم با اجرای مرحله دوم رزمایش ایران همدل، همزمان با برگزاری جشن عاطفهها، تبلت و ابزار آموزش مجازی را برای همه دانشآموزان و دانشجویان شناسایی شده تا پیش از آغاز سال تحصیلی فراهم کنیم.
در ادامه این خبر، امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، با اشاره به همکاری اپراتورهای تلفن همراه و ۱۳ شرکت بزرگ زیستبوم فناوری اطلاعات در مرحله نخست پویش ایران همدل، گفت: شرکتهای بزرگ حوزه فناوری اطلاعات نیز از طریق ارائه تخفیفات و خدمات جانبی، با این پویش ملی همراهی کردند.
وی به میزان کمکهای جذب شده از طریق اپراتورها در پویش ایران همدل اشاره کرد و افزود: در مجموع هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان کمک مردمی جمعآوری شد که از این میزان ۵۴ درصد به حوزه آموزش کودکان نیازمند، ۲۳ درصد به حوزه سلامت و ۲۳ درصد به تامین غذایی خانوادههای محروم اختصاص خواهد یافت.
ناظمی از همکاری وزارت ارتباطات و اپراتورها برای تامین ۵۰ هزار تبلت مورد نیاز دانشآموزان و دانشجویان تحت حمایت امداد خبر داد و افزود: امیدواریم با انجام توافقات اولیه، تامین تبلت و ارائه سیمکارت به جامعه هدف این طرح از هفته آینده وارد فاز عملیاتی شود.