مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی گلستان گفت: طرحی ۹ مرحلهای برای شناسایی، ارتباط و حل مشکلات صنایع استان با همکاری نهادهای مختلف برنامه ریزی کرده ایم.
مهدی احمدی، مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی گلستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه به اینکه به دلیل شرایط کرونا، امکان حضور جهادگران در مناطق جهادی نیست، ما سعی کردیم روش کار را تغییر دهیم و حرکت جدیدی را در عرصه جهادی شروع کنیم.
احمدی با اشاره به ضرورت ارتباط با شهرکهای صنعتی گلستان، افزود: با دوستان ناحیه و سرگروههای جهادی در چندین جلسه به این جمع بندی رسیدیم که برای ارتباط با صنایع و پیدا کردن راه حلهایی برای مشکلات آنان برنامه ریزی کنیم.
مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی گلستان ادامه داد: در چندین جلسه به یک برنامه ۹ مرحلهای رسیدیم که در مرحله اول آن باید دادههای اولیه مورد نیاز درباره صنایع و مشکلات آنان را جمع آوری کنیم.
وی با بیان اینکه در مرحله دوم با ارگانهای دولتی استان برای دریافت این اطلاعات ارتباط گرفتیم، گفت: ارگانهایی مانند استانداری، اطلاعات استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و دیگر نهادهای مرتبط که درباره صنایع استان اطلاعات دارند، ارتباط گرفتیم تا آمار وضعیت صنعت در استان را به دست آوریم.
احمدی بیان کرد: در مرحله سوم به دنبال تهیه یک پرسشنامه و فرمت شناسایی صنایع استان هستیم تا بتوانیم کار تحقیقی خود را به صورت حساب شده ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه در این پرسشنامهها اطلاعاتی مانند تعداد دستگاههای تولیدی و کارگران هر واحد تولیدی را جمع آوری میکنیم، افزود: برای تهیه این پرسشنامهها با استادان دانشگاه و دانشجویان ارتباط گرفتیم تا سوالات همه جانبه و کامل و علمی باشد.
مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی گلستان با بیان اینکه مرحله چهارم تشکیل گروههای جهادی متناسب با مسائل شناسایی شده است، گفت: در مرحله پنجم قرار است ارزیابی میدانی از وضعیت صنایع داشته باشیم و در مرحله ششم این ارزیابیها را جمع بندی کرده و نتیجه گیری میکنیم.
وی توضیح داد: در مرحله هفتم قرار است این نتیجه گیریها را به دستگاههای مختلف ارائه دهیم تا مشکلات صنایع حل شود. مثلا ما پیش از این با دادستانی استان گلستان چندین جلسه برگزار کردیم که در نتیجه آن، دادستانی اعلام کرد که برای حل مشکلات صنایع را که از سوی جهادگران شناسایی شده، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
احمدی ادامه داد: نتیجه این تحقیقات همچنین به ارتباط بیشتر صنایع با یکدیگر منجر میشود؛ به این صورت که ممکن است قطعه مورد نیاز یک شرکت در شرکت دیگری تولید شود و با این تحقیقات میتوانیم حلقه وصلی بین شرکتها ایجاد کنیم.
وی توضیح داد: دادستانی، پارک علم و فناوری، سازمان صنعت، معدن و تجارت و صداوسیما برای این منظور با ما اعلام همکاری کرده اند.
وی بیان کرد: همچنین فرمانداری گرگان نیز از این طرح استقبال کرده و حتی پیشنهاد تأسیس دفتری مختص این طرح را در فرمانداری ارائه داد.