رئیس کمیته امداد امام خمینی از ارائه خدمات روانشناسی به خانوادههای تحت حمایت برای مقابله با عوارض روانی کرونا خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی به منظور ارائه خدمات مشاورهای و روانشناختی به خانوادههای تحت حمایت برای مقابله با عوارض روانی کرونا، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد در این مراسم با تاکید بر ضرورت انجام مداخلات علمی روانشناسی به مددجویان در حوادث و رویدادهای مختلف گفت: همکاری و مشارکت کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی در زمینه فعالیتهای مشاورهای و روانشناختی به ویژه در آسیبهای اجتماعی، به اثربخشی فعالیتهای مددکاری کمیته امداد کمک خواهد کرد.
وی تبادل اطلاعات تخصصی و بهرهگیری متقابل از ظرفیتهای علمی دو نهاد را از موضوعات این تفاهمنامه دانست و افزود: سازمان نظام روانشناسی با استفاده از توان علمی و تخصصی خود در زمینه پیشگیری از عوارض روانشناختی در خانوادههای تحت حمایت امداد و کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی با کمیته امداد همکاری خواهد کرد.
بختیاری ارتقای بهداشت روان و نگرش در مددجویان را در راستای توانمندسازی اجتماعی خانوادههای تحت حمایت در قالب تفاهمنامه با سازمان نظام روانشناسی عنوان کرد و ادامه داد: در این تفاهمنامه، دستورات مداخلات پیشگیرانه از آسیبهای اجتماعی و روانشناختی پیشبینی شده است.
رئیس کمیته امداد به شیوع ویروس کرونا و اثرات منفی آن بر حوزههای مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی و روانی به ویژه در میان خانوادههای نیازمند و محروم جامعه اشاره کرد و افزود: مقابله هدفمند با عوارض روانی کرونا برای اقشار آسیبدیده و جامعه هدف کمیته امداد از مهمترین اهداف امضای تفاهمنامه با سازمان نظام روانشناسی است و امیدواریم با انجام مداخلات روانشناختی تخصصی و به موقع، از بروز برخی آسیبهای احتمالی پیشگیری کنیم.
در ادامه این جلسه محمد حاتمی، رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره نیز گفت: سازمان نظام روانشناسی به عنوان مهمترین سازمان صنفی این حوزه، با در اختیار داشتن بیش از ۳۰ هزار روانشناس دارای پروانه فعالیت، آماده همکاری با کمیته امداد است و امیدواریم بتوانیم در ارائه خدمات به افراد مددجو و اقشار کم درآمد، اقدامات خوبی انجام دهیم.