دبیر واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان گفت: فضای مجازی در حال حاضر یک پتانسیلی است که ما باید آن را به فعل برسانیم و این هم مستلزم نظاممندی، سازمانمندی و هدفگذاری دقیق است.
تقی زاده، دبیر واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون ادامه روند حیات تشکیلات با وجود شرایط کرونایی گفت: شرایط کشور در چند ساله اخیر به شکلی بوده است که فعالیت تشکلها بسیار سخت بود و امسال هم به خاطر شرای ویژه در کشور سختتر هم شده است. اثرگذاری که در تشکلها رخ میدهد، معمولا به صورت ارتباط گیری فیزیکی و چهره به چهره است؛ اما کرونا موجب شده که این فضا سختتر شود و ما این بحث فعالیت فیزیکی را از دست بدهیم.
وی افزود: تشکلهای دانشجویی با وجود این شرایط باید برنامه ریزیهایی داشته باشند که بتوانند باز هم موثر باشند و با توچه به اینکه ممکن است تا پایان سال تحصیلی بعدی نیز با کرونا دست و پنجه نرم کنیم، بهتر است فعالیت هایمان را طوری سازماندهی کنیم که بتوانیم فضای مجازی را بیشتر تقویت کنیم.
دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان توضیح داد: فضای مجازی در کشورمان فضای گستردهای است که بسیاری از فعالیتها در آن رخ میدهد و تشکلهای دانشجویی نیز باید همتی کنند و برنامههای خود را در این فضا طوری سازماندهی کنند که بتوان از این فضا بیشتر استفاده کنند؛ یعنی در واقع مهمترین جایی و مهمترین راهی که ما میتوانیم با استفاده از آن برنامههای خود را پیش ببریم، همین فضای مجازی است. پس تشکلها باید یک نظام بندی و سازماندهی بر روی این گونه فعالیتها داشته باشند به صورتی که برای مخاطب جذابیت داشته باشد.
وی گفت: مسئله دیگری که اهمیت دارد، شناسایی مخاطب است که آن هم مستلزم این است که افراد تشکلی فضای دانشگاه خود را رصد کنند و افرادی که در فضای مجازی مستعد به فعالیت تشکلی میبینند را جذب کنند و محتواهایی را تولید کنند چه در فضای دانشگاه و چه در فضای رفاقتی که بین دانشجویان وجود دارد توزیع کنند که بتوانند از این طریق تاثیرگذاری خود را در بین دانشجویان داشته باشند.
تقی زاده تصریح کرد: در حال حاضر بهترین راه این است که بتوانیم فعالیتهای خود را طوری سازماندهی کنیم که در فضای مجازی بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم؛ فضای مجازی در حال حاضر یک پتانسیلی است که ما باید آن را به فعل برسانیم و این هم مستلزم نظام مندی و سازمان مندی و هدف گذاری دقیق و بلند مدت و کوتاه مدت و میان مدت است که تشکلها میبایست این سه مقوله را حتما مدنظر خود داشته باشند.