دادستان تهران گفت: تحت هیچ منطقی پذیرفته نیست که برخی محلات تهران جلوی چشم ما تبدیل به کانون جرم و جنایت شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی القاصی دادستان تهران صبح امروز در بازدید از محله شوش اظهار کرد: جلوی چشم مسئولین و تمام ردههای نظام شاهد ارتکاب جرم هستیم، به لحاظ اهمیت موضوع و اینکه وضع این مناطق به محضر مقام معظم رهبری اعلام شد، معظم له فرمودند که باید این آلودگیها و وضعیت ناهنجار جمع آوری شود و افرادی که در این مناطق آسیب دیدند درمان شوند.
وی افزود: تحت هیچ منطقی پذیرفته نیست که برخی محلات تهران جلوی چشم ما تبدیل به کانون جرم و جنایت شود. اینکه بگوییم اگر یک جرمی رخ داد مسئول آن یک نفر است اشتباه هست.
القاصی گفت: چه کسانی در به وجود آمدن این غده چرک و زشت در تهران مسئول بودند که الان با ترک مسئولیتشان وضع این محلات این شده است، مسئولان قبلی همگی در به وجود آمدن این وضع برای این محلات مسئول بودند.
دادستان تهران ادامه داد: آیا فقط با جمع آوری کردن معتادان و روانه کردن آنها به زندان کار درست میشود و این آسیبها جمع میشود؟
وی گفت: ما برای اینکه کار اساسی در این محلات انجام شود از باب حقوق عامه به این مسائل ورود و یک طرح را آماده کردیم، ۱۰ دستگاه در این طرح مسئولیت دارند و وظایف آنها را ابلاغ کردیم. استانداری، نیروی انتظامی، شهرداری پایتخت، دادستانی و دادگاهها، شورای مبارزه با موادمخدر، بهزیستی، سپاه، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل زندانها، کمیته امداد و… برخی از این دستگاهها هستند.
القاصی ادامه داد: طرح تفصیلی که قرار است در این محلات اجرا شود بر عهده شهرداری است، سوال ما این است که آیا شهرداری به وظیفه قانونی خود در این محلات عمل کرده است یا خیر؟
وی بیان کرد: هیچکدام از آلونکها و منازلی که در محلات شوش، مولوی و هرندی بازدید کردیم مقاومت بنایی کاملی ندارد و هر لحظه امکان دارد تخریب شود، همچنین وضعیت بهداشت هم در این محلات خوب نیست.
دادستان تهران گفت: ده هزار و ۱۴۰ نفر معتاد متجاهر جمع آوری شده و در مراکز بازپروری با رعایت پروتکلهای بهداشتی نگهداری میشوند.
القاصی خاطرنشان کرد: ظرفیت مراکز بازپروری باید افزایش پیدا کند، مراکزی که داریم کافی نیست و باید این مراکز افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: شعب ویژهای برای رسیدگی فوری و ویژه با معتادان و فروشندگان موادمخدر تخصیص داده ایم.