واحد خواهران گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان، اردوی جهادی در دهستان آهندان روستای کوره لاهیجان برگزار کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم اختتامیه اردوی جهادی واحد خواهران گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با حضور سرهنگ قدرتی فرمانده سپاه ناحیه لاهیج برگزار شد.
علی اصغر فروتن، مسئول بسیج دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: جهادگران خانم دانشگاه به مدت ۴ روز در دهستان آهندان روستای کوره بر، با تحویل دعوتنامههایی به همراه سین برنامه کلاسی به دانش آموزان روستای مذکور و اولیای آنها برگزار کرد.
فروتن مطرح کرد: فعالیت این اردوی جهادی، در دو حوزه فرهنگی و بهداشتی انجام گرفت. به این صورت که عصرها، به مدت زمان ۳ ساعت، کلاسهای آموزش زبان انگلیسی و احکام برای رده سنی کودک و نوجوان و کلاسهای آموزش کاردستی، قصه خوانی، رفع اشکال درسی برای گروه سنی کودکان و نیز کلاس هم اندیشی (مسایل اعتقادی) برای گروه سنی نوجوان برگزار شد.
مسئول بسیج دانشگاه آزاد لاهیجان تصریح کرد: همچنین با توجه به مصادف شدن زمان اردو با شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها، مجلس هم خوانی زیارت عاشورا توسط اعضای گروه با همراهی دانش آموزان برپا شد.
وی افزود: ایستگاه سنجش قند و فشار خون به همت خواهران پرستار بسیجی در کنار مسجد ولیعصر کوره بر برقرار شد که الحمدالله، با توجه به اطلاع رسانی قبلی، از استقبال خوبی برخوردار شد.
فروتن اظهار کرد: در این مدت ۴ روزه، ضمن گفتگوهایی که با مردم کوره بر داشتیم متوجه شدیم که گلایههایی دارند. یکی از این گلایهها این است که، بعضیها برای ساخت و سازشان، زودتر از بقیه میتوانند مجوز بگیرند و این بعضیها گویی یک مقدار پولدارتر هستند. این درد دلیست که بنده وظیفه دارم از طرف مردم این روستا خدمت مسئولین مطرح بکنم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در ادامه تاکید کرد: البته طرح هادی روستایی را باید بررسی کرد و مسلم است که به زمینی که خارج از طرح هادی باشد مجوز ساخت داده نمیشود، اما مسئلهای که مطرح میشود این است که مشاور این طرح هادی کیست؟ آیا این طرح هادی بر اساس عدل و انصاف و مهندسی صحیح، تدوین شده، یا پای خطا، یا خدای ناکرده خیانتی در میان است؟
وی گفت: معضل بعدی، بحث اینترنت روستا است که به ویژه در کوره بر، اینترنت همراه E است. خب این دهستان مدرسه دارد، و با توجه به شرایط منحوس کرونایی، دانش آموزان مجبورند که نیمی از آموزشها را به صورت مجازی دنبال کنند که حالا گذشته از اینکه خیلی از پدر و مادرها قدرت خرید گوشی هوشمند برای فرزندشان را ندارند، بحث اینترنت ضعیف هم در این دنیای آنلاین، معضلیاست برای جوانان اینجا که باید فکری به حالش کرد.
در ادامه این اختتامیه سرهنگ قدرتی، فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان گفت: دشمن امروز به دنبال دوگانه ترسیم کردن مقاومت و سازش برای ملت عزیزمان است به نوعی میخواهد هزینههای سازش را کمتر از هزنیههای مقاومت جلوه بدهد. اما همهی ما و شما میدانیم که در دوران دفاع مقدس با کمترین امکانات بزرگترین پیروزیها نصیب کشور عزیزمان شد. حضرت امام (ره) فرمودند: ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر کردیم. ایستادگی، مقاومت، رشادت، شهادت همه اینها را در گروه همین دفاع مقدس جانانهی هشت ساله به دست آوردیم.
قدرتی ادامه داد: امروز دشمن در فضای مجازی بحث تطهیر شاهان پهلوی را دنبال میکند در همین زمان رضاشاه ملعون بسیاری از نقاط استراتژیک کشور مان ایران جدا شد. این را باید بازگو کنیم خصوصا به نسل جدید و جوان مان نسل دانشجو در دوران هشت سال دفاع مقدس پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت حتی یک وجب از خاک، اما بیاییم این طرف مقایسه بکنیم ما در طول ۷ سال گذشته همهی سرمایههای کشور را سوق دادیم به سوی مذاکره چه نتیجهای گرفتیم؟!
فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان تصریح کرد:حواسمان باید جمع باشه که اقتدار نظام جمهوری اسلامی در این چهار دهه از انقلاب که ما بهش رسیدیم در گرو ایستادگی و مقاومت است.
وی گفت: عزیزان میانگین سنی شهدای عزیزما، فرماندهان جنگی ما کمتر از ۲۲، ۲۵ سال بوده چطور نتوانستیم با جوان گرایی بعد از دوران دفاع مقدس ما به نقطههای رفیع اقتصادی، موضوعات فرهنگی، اجتماعی سایر موضوعات برسیم آن دید جوان آن تعهدی که جوان دارد امروز باید بیاید پای کار این نکتهای که حضرت آقا در جلسات گذشتهای که شما هم رصد کردید فرمودند باید به دنبال این باشیم که جوان متدین، انقلابی، حزب اللهی متخصص بیاید.