در راستای اعمال قانون اصل ۴۴ و مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، شرکت ایران پوپلین باید تا پایان مهر به فرد دارای اهلیت واگذار میشد، اما هنوز هیچ خبری در این زمینه منتشر نشده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از شرکتهایی که با قدمتی طولانی در عرصه نساجی فعالیت میکند، شرکت ایران پوپلین است. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای صنایع نساجی در استان گیلان است که سالهای طولانی با تولیدات با کیفیت، آوازه خود را به گوش همه رسانده بود.
شرکت ایران پوپلین در سال ۱۳۵۳ تأسیس و قسمتهای مختلفی از جمله ریسندگی، بافندگی، رنگرزی و چاپ در آن راهاندازی شد. این واحد تولیدی متعلق به شرکت سرمایهگذاری توسعه ملی از زیرمجموعههای هلدینگی بانک ملی است که مساحت آن ۲۵۰ هزار مترمربع و دارای ۱۱۶ هزار مترمربع زیربنا است. در سال ۱۳۶۹ سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران عرضه و در سال ۱۳۸۷ به دلیل آنچه از زیانده بودن شرکت عنوان شد، از بورس خارج شد.
شرکت ایران پوپلین تا سال ۱۳۷۹ بالغ بر ۱۲۰۰ کارگر داشت. از این سال به بعد و تخریب بخشی از این کارخانه براثر برف سال ۸۳ با مشکلات عدیدهای مواجه شد. هر چند با پرداخت غرامت از سومی بیمه، بخشی این شرکت بازساز و به مدار تولید بازگشت.
عدم سرمایه گذاری مناسب در راستای به روز رسانی دستگاهها و همچنین عدم مدیریت صحیح منجر به تعطیلی بیش از نیمی از کارخانه شد.
حالا بنا بود در راستای اعمال قانون اصل ۴۴ و مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این شرکت تا پایان مهرماه از سوی شرکت سرمایهگذاری توسعه ملی در قالب مزایده به فرد دارای اهلیت، واگذار شود، اما در آخرین روز از مهرماه سال ۹۹ هنوز هیچ خبری در این زمینه به گوش نمیرسد.