شورای مرکزی تشکل آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان در نامهای به آیت الله مظاهری خواستار شفافیت هزینهها و محل تأمین هزینههای ساخت حوزه علمیه در خیابان حافظ این شهرستان شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای مرکزی تشکل آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان در نامهای به آیت الله مظاهری خواستار شفافیت هزینهها و محل تأمین هزینههای ساخت حوزه علمیه در خیابان حافظ این شهرستان شدند.
در این نامه آمده است:
وضعیت نابسامان اقتصادی، اختلافات طبقاتی، فقر و فشار اقتصادی حاکم بر مردم، دیگر جای هیچگونه کتمانی ندارد. در این شرایط بدیهیترین توقع از مسئولین و به خصوص قشر روحانیت، زهد و ساده زیستی آنان است. اهمیت ساده زیستی روحانیت موضوعی نیست که پس از گذشت ٤٠ سال از عمر انقلاب نیاز به تاکید داشته باشد و بیانات امام مستضعفین خود به تنهایی برای تمام شدن حجت بر همگان کافی است. موجب تاسف است که طی چند سال گذشته در نقاطی از کشور خبر ساخت حوزههای علمیهای به گوش میرسد که از اهداف والای انقلاب و اسلام دور گشته و آغشته به فرهنگ اشرافی شده اند و تنها نام حوزه علمیه را یدک میکشند و در باطن هیچ شباهتی به آن ندارند. متاسفانه این بار در اصفهان که از دیرباز مهد پرورش علما و عرفای بزرگی بوده است شاهد ساخت پروژهای عظیم واقع در خیابان حافظ اصفهان، با کاربری حوزه علمیه هستیم و به راستی برای ما، آن هم در این اوضاع نابسامان اقتصادی شوک آور بود! پروژهای که شایعهها و شبهات بسیاری در مورد هزینههای سرسام آور آن و همچنین محل تامین این هزینهها وجود دارد.
متاسفانه پیگیریهای تشکل آرمان در خصوص شفاف سازی و پاسخگویی به شبهات مطرح شده از طریق نامهای که به صورت خصوصی خدمت حضرتعالی ارسال شد و همچنین تماسهای مکرری که با دفتر حضرتعالی داشتیم، به نتیجهای نرسید. برای یافتن پاسخ، بار دیگر سوالاتمان را مطرح میکنیم.
١. حضرتعالی چه میزان از جزییات بنا و کم و کیف هزینهها آگاهی دارید؟
٢. هزینه ساخت این پروژه چطور و از کجا تامین شده است و هزینه تمام شده این بنا با شرح جزییات آن چقدر بوده است؟
٣. گفته میشود از ورود خبرنگاران و مردم به محل حوزه خیابان حافظ جلوگیری میشود (در صورت صحت)، دلیل آن چیست؟ ۴. با توجه به این که در شهر اصفهان بیش از دهها مدرسه علمیه فعال وجود دارد که هنوز ظرفیتشان تکمیل نشده است، ساخت چنین حوزه عظیمی چه لزومی دارد؟
امید داریم با روشنگری شما در مورد مسائل مطرح شده، مانع نفوذ بیشتر اشرافیت به ساختار حوزههای علمیه شویم تا روحانیت با فاصله گرفتن از اشرافی گری و دنیاگرایی، صدای پابرهنگان و مستضعفین شوند و به گفته اماممان روحانیونی در این حوزهها رشد کنند که "متعهد و تشنه به خون سرمایهداران زالو صفت باشند و هرگز با آنان سرشتی نداشته و نخواهد داشت" همانها که حامیان واقعی محرومان اند.