مسئول تیم میدانی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: این قرارگاه در بخشهاى مختلف به مبارزه با کرونا پرداخته و اکنون نیز نیروى داوطلب جذب مىکند.
حسین جلیلیان، مسئول تیم میدانی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشجویان بسیجى این دانشگاه از ابتداى شیوع کرونا با رویکرد مسئله محوری به مبارزه با این ویروس پرداختند.
جلیلیان افزود: در این راستا، این دانشجویان فعالیتهای خود را به صورت کاملا مستقل در قالب قرارگاه مبارزه با کرونا به عنوان یکی از هستههای عملیاتی بسیج دانشجویی آغاز کردند تا آسیبها را شناسایی و با مرتفع سازی کمبودها و ارائه راه حل مناسب از طریق مشورت با دیگر مسئولان و فعالان سلامت در سطح شهر و استان، اقدامات پیشگیرانه و آموزشی مناسبی را برای مقابله با کرونا اتخاذ کرده و در سه زمینه رسانهای و محتوایی و میدانی مشغول فعالیت شدند.
مسئول تیم میدانی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: دانشجویان فعال در این قرارگاه، کارهای تخصصی و ارزندهای در مقابله با این ویروس و رفع نیازها و خلأهای موجود انجام دادند و در بخشهای مختلف با همکاری و همراهی دانشجویان استان، فعالیت خود را ادامه دادن و تا ریشه کنی این ویروس به فعالیت خود ادامه میدهند.
وى گفت: ماحصل این پویش و فعالیت دانشجویی در روزهایی که با کمبود ماسک مواجه بودیم، تشکیل کارگاه تولید ماسک بود که تا پایان این کمبود به فعالیت خود ادامه داد و بیش از ٣٠ هزار ماسک مورد تایید معاونت غذا و دارو تولید کرد و در روزهایی که بازار شایعات داغ بود و اخبار دست چندمی اذهان مردم را ناآرام میساخت، بخش رسانهای این قرارگاه در بسترهای واتساپ، تلگرام و اینستاگرام بیش از ۸۰ الی۹۰ هزار نفر از مردم اقصی نقاط استان را پوشش خبری میداد؛ کما اینکه در حال حاضر فعالیت رسانه اى این قرارگاه بیشتر شده و در این زمینه مردم هرمزگان بسیار راغب و همکاری کردند و رقم پوشش دهندگان افزون شده است.
جلیلیان گفت: در بخش محتوا هم دانشجویان اقدام به مطالعه و تحقیقات راجع به گروههای پر خطر و شغلها و رفتارهای پر خطر همچون زنان باردار، توصیههای عمومی، روش انتقال، نکات پیشگیری، نکات بهداشتی رفتن به فروشگاه، نانوایی ها، ادارات، هنگام بازگشت به خانه، حمل و نقل عمومی کرده اند و آموزشهای لازم را از منابع آگاه دانشگاهی و مقالات علمی استخراج و در قالب هفته نامه، کلیپ، پمفلت، بروشور و عکس نوشته، توسط تیم میدانی و تیم رسانه قرارگاه در اختیار عموم قرار میدهند.
وى افزود: یکی از فعالیتهای جالب تیم تولید محتوا، بومی سازی آموزشها است، یعنی به زبان ساده و قابل درک، این آموزشها به مردم ارائه مى شود.
مسئول تیم میدانی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: قرارگاه مبارزه با کرونا اکنون، فعالیتهای خود را تشدید کرده و دوباره عضو گیری میکند و جلسات مرتبط با نوع فعالیتها و چگونگی فعالیتهای جدید برگزار شده و نواقص و خلأهای بهداشتی و پیشگیری و آموزشی در حال شناسایی است.
وى تاکید کرد: این قرارگاه، خاص دانشجویان علوم پزشکی هرمزگان نیست و همانطور که در آغاز فعالیت دانشجویان از تمام استان به این قرارگاه پیوستند، لذا باری دیگر از تمامی دانشجویان در سطح استان و شهرستانها دعوت به همکاری میکنیم چرا که مبارزه با این ویروس، همت و پویشی همگانی را میطلبد تا کرونا را شکست دهیم.