به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پنجمین اجلاس مسئولین کانونهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور امروز، سه شنبه نهم دیماه ۹۹ با حضور حجت الاسلام علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی - سیاسی فرمانده معظم کل قوا در سالن شهید شهریاری سازمان بسیج اساتید کشور برگزار شد.
در این اجلاس که با محوریت گرامیداشت یوم الله نهمدی ماه و سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به صورت وبیناری برگزار شد، حجت الاسلام سعیدی ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و شهدای دانشگاه و حوزه و شهدای هستهای و مدافعان حرم به ویژه شهید فخری زاده و شهید سردار حاج قاسم سلیمانی به بیان مهم ترین چالشهای نظام پرداخته و عنوان کرد: اولین چالشی که نظام با آن مواجه است چالش مدیریت است و مدیریت خمیرمایه اصلی برون رفت از مشکلات و تاب آوری است.
وی اظهار داشت: حضرت امام در طول ده سال، طولانیترین جنگ تاریخ را مدیریت کردند و در نهایت یک وجب از خاک این سرزمین از دست نرفت. آن زمان که در دست بنیصدر بود اوضاع خوبی نداشتیم اما زمانی که خود امام به صحنه آمدند با یک جمله «حصر آبادان باید شکسته شود» کار را به سرانجام رساندند.
وی همچنین افزود: مقام معظم رهبری نیز در طی سه دهه رهبری انقلاب اسلامی، پیچیده ترین چالشها را مدیریت کردند و کیان نظام و انقلاب را حفظ کردند.
حجت الاسلام سعیدی ضمن اشاره به نقش مدیریتی شهید حاج قاسم سلیمانی در دنیا و در غرب آسیا، گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی متخصص مدیریت در شرایط بحران بود و مسائل منطقه را در بدترین شرایط حل می کرد. در بحث سوریه راهکارهایی که ایشان به بشار اسد ارائه دادند راهگشا بود.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا از دیگر ویژگیهای حاج قاسم سلیمانی را نگاه فراملی به موضوع امنیت دانسته و گفت: در زمانی که آمریکا در نقطه ثقل غرب آسیا شروع به فعالیت کرد و رژیم صهیونیستی به نیابت از او وارد منطقه شد، کمتر کسی میفهمید آغاز و پایان کار کجاست.
وی اظهار داشت: توسعه یافتگی رژیم صهیونیستی جز با حذف حزب الله ممکن نبود. جنگ ۳۳ روزه نقطه آغاز خاورمیانه بزرگ بود و حاج قاسم سلیمانی این را فهمید و بر آن متمرکز شد و جریان را در نطفه خفه کرد و همه حلقه های زنجیری که پیش بینی کرده بودند را خنثی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در ادامه چالش مهم دیگر نظام را تفکر خزنده لیبرال عنوان کرد و از ریشه زنی آن از دوره دولت موقت و عمق پیدا کردن و ورود آن به مرکز استراتژیک خبر داد و گفت: به گفته معاون تحقیقات استراتژیک دوره اصلاحات توسعه سیاسی بر اساس تفکر غرب تنها برنامه آنها بوده است. آنها برای سکولاریزه کردن باید از سکولاریزاسیون توسعه سیاسی کشور استفاده کنند، بنابراین تفکر، دو حلقه کیان و حلقه آیین را تشکیل داند تا بتوانند اندیشه لیبرالیزه کردن نظام را تئوریزه و نهادینه کنند.
وی همچنین در ارزیابی چالشها به راه اندازی غائلهها و فتنهها اشاره کرد و گفت: در فتنه ۸۸ جریان لیبرالیزاسیون انقلاب به اینجا رسید که اگر شورای اسلامی و مجلس اسلامی ریشه بزنند و شیرینی ولایت دینی با حاکمیت ولی فقیه به مردم چشانده شود دیگر کاری را نمیتوانند پیش ببرند. لذا با رمز دورغ و تقلب تلاش کردند فتنه انگیزی کنند و حرکت خزنده غرب گرایی را در سیستم اجرایی که با مدیریت، ارتباط تنگاتنگ دارد ایجاد کنند.
سعیدی چالش سوم پیش روی نظام را مثلث قدرت و ثروت و نفوذ عنوان کرد و افزود: کمتر انقلابیای در دنیا توانسته هم هیات حاکمه هم طبقه حاکم را از میان بردارد و قدرت امام خمینی در انقلاب اسلامی برداشتن این دو همزمان بود.
وی گفت: معمول در انقلاب های دنیا این بوده که هیات حاکم برکنار میشده و طبقه حاکم می مانده و این طبقه رفته رفته هیات حاکم را برمیگرداند و در حقیقت این ویژگی در انقلاب اسلامی، هنر امام خمینی بود. اما متاسفانه با وجود همه این ویژگیها ما با یک نوعی از قارون گرایی بعد از انقلاب مواجه شدیم.
سعیدی همچنین به بحث انتخابات آمریکا پرداخت و از ۹ راهکار و ۴ استراتژی بایدن در خصوص ایران سخن گفت و افزود: حذف قدرت هسته ای ایران، نفی قدرت منطقه ای، عدم حمایت ایران از حزب الله و عدم ایفای نقش ایران در خاورمیانه از جمله استراتژیهای بایدن در مقابل ایران است.
وی همچنین بیان کرد: ترامپ شکست انسجام ملی، قدرت منطقه ای، قدرت دفاعی و قدرت انرژی را راههای تسلط بر ایران مطرح کرده بود.
حجت الاسلام سعیدی راهبرد آمریکا برای شکست ایران را کشاندن آن به میز مذاکره و طرح فریب با اجرای ۴ شیوه دوقطبی معیشت -مذاکره، بسترسازی آشوب، کشاندن عده ای به کف خیابان، ایجاد نا امنی و تداوم فشار و تحریم دانسته و گفت: آنچه در داخل انجام می شود متاسفانه بسیار دردناک است و آن ضرورت سازی یعنی ایجاد ضرورت و توهم ضرورت و ضرورت پنداری برای مشروعیت سازی مذاکره است و این امروز مشکلی است که با آن مواجهیم یعنی القای ضرورت.
وی اظهار داشت: ایجاد زمینه تعامل برای برجام ۲ و ۳ و بحرانی جلوه دادن شرایط، ترساندن مردم و شرطی سازی آنان با بحث معیشت یا فشار یا جنگ از دیگر مشکلات امروز کشور دانست و راهکار حل مشکل را در ایجاد ، دولتی جوان گرای انقلابی با مدیریت در تراز انقلاب اسلامی و حکومت دینی مطرح کرد.