رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه از تعدیل روزانه ۸ میلیارد تومان هزینه در نتیجه راه اندازی سیستمهای دادرسی الکترونیکی به اهتمام مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندانها در شورای عالی قضایی با اشاره به سخنان رئیس قوه قضاییه در خصوص رسیدگی به وضعیت خانوادههای زندانیان در جریان سفر به گیلان گفت: در الگوی نظام زندانبانی مبتنی بر آموزههای دینی، دو ماموریت «کمک کردن و احیاء زندانیان» و «مراقبت از خانوادههای آنها» بر عهده ما قرار داده شده است.
وی با اشاره به بازدیدهای هدفمند و برنامه ریزی شده مدیران کل زندانها و روسای کل دادگستریها و دادستانهای مراکز استانها و شهرستانها از خانوادههای زندانیان و اهدای بستههای معیشتی به خانوادههای زندانیان نیازمند گفت: این اتفاق مبارک در حفظ خانوادهها و جلوگیری از آسیب ناشی از زندانی شدن سرپرست خانواده موثر است و باعث میشود زندانی و خانواده او در اردوگاه نظام حفظ شوند و این برخورد سخت و تلخ در زندانی کردن مجرم را نیز از سر دلسوزی و خیرخواهی بدانند.
رئیس سازمان زندانها همچنین از استمرار حضور موثر همکاران قضایی، دادستانها و روسای کل دادگستریها در زندانها خبر داد و گفت: طی روزهای اخیر شاهد بازدید بیش از ۲۰۰ تن از قضات دادگستری تهران به همراه آقایان القاصی مهر و حشمتی از زندانهای تهران بودیم.
رئیس دستگاه قضا در واکنش به سخنان رئیس سازمان زندان ها، با بیان اینکه نباید حکم فرد زندانی را با خانواده او یکی دانست، تاکید کرد: باید تا آنجا که امکان دارد از آلام خانوادههای زندانیان کاست و در حوزههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی به آنها توجه کرد.
زارع پور رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز در این نشست از تجهیز زندانهای سراسر کشور به سیستمهای دادرسی الکترونیکی خبر داد و با بیان اینکه امروز در هر زندان حداقل یک اتاق دادرسی الکترونیکی و ارتباط تصویری وجود دارد، گفت: در مجموع ۴۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در زندانها و بیش از ۲۵۰۰ اتاق در مراجع قضایی راه اندازی شده و ان شاالله تا پایان سال هزار اتاق دادرسی الکترونیکی دیگر در مراجع قضایی راه اندازی خواهد شد.
حجت الاسلام عبداللهی رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه نیز در این نشست از تعدیل روزانه ۸ میلیارد تومان هزینه در نتیجه راه اندازی سیستمهای دادرسی الکترونیکی به اهتمام مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه خبر داد.
سید محمد صاحبکار معاون راهبردی قوه قضاییه نیز در این نشست خواستار تشویق آن دسته از مدیران دستگاه قضایی شد که با ارائه طرحهای مختلف، سبب صرفه جویی در هزینهها و افزایش بهره وری میشوند.
حجت الاسلام درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه پیگیری مصوبات سفرهای استانی به ویژه سفر گیلان در دستور کار جدی این سازمان قرار دارد، به سفر روز گذشته خود به چابهار اشاره کرد و گفت: با وجود ظرفیتهای فوق العادهای که در چابهار وجود دارد، یکی از معضلات جدی این منطقه «حاشیه نشینی» است که این شهر را به پرجمعیتترین شهر حاشیه نشین کشور در مقیاس «جمعیت به شهر» تبدیل کرده است.
آیت الله رئیسی در واکنش به سخنان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، بر اجرای مصوبات سفرهای استانی از جمله سفر گیلان تاکید کرد و گفت: اگر مصوبات سفرهای استانی اعم از «پرونده ها» و «مباحث اقتصادی و تولیدی» پیگیری و اجرا نشوند، مردم ناامید خواهند شد. بخشهای بازرسی قوه قضاییه در راستای نظارت بر اجرای مصوبههای سفرهای استانی باید پیگیریهای مجدانهای داشته باشند.
گفتنی است در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین منتظری به ارائه گزارشی از اقدامات دادستانی کل کشور در دوره تحول پرداخت.