به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید علیزاده، معاون همکاریهای علمی و سازمانهای تخصصی مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی وزات علوم، تحقیقات و فناوری طی نامههای جداگانهای از فعالیتهای بینالمللی دانشگاه کردستان در سال ۱۳۹۹ در حوزه برنامه تبادل استاد و کارمند و دانشجو با برخی از دانشگاههای اروپایی، برگزاری مدرسههای زمستانی و تابستانی و ارتقای قابل توجه جایگاه دانشگاه در نظامهای رتبهبندی بینالمللی تقدیر کرد.
در این نامه آمده است:
برنامه تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاههای ایرانی و دیگر دانشگاههای معتبر جهان همواره از سیاستهای قابل توجه مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت عتف بوده است و تداوم و گسترش این امر سبب انتقال دانش نوین به کشور خواهد شد.
دانشگاه کردستان از سال ۱۳۹۷ و پس از پیگیریهای مکرر و ارتباط با دانشگاههای اروپایی، برنامه تبادل دانشجو و استاد را راهاندازی نموده، که تاکنون موفق به اعزام ۳۵ دانشجو به دانشگاههای طرف قرارداد شده است. در بهمن ماه سال جاری، و پس از موافقت دانشگاههای اروپایی، ۱۵ دانشجوی دانشگاه کردستان به دانشگاههای خاین اسپانیا، اف اچ یوانیوم اتریش و ICD فرانسه در قالب برنامه تبادل دانشجو و تحت برنامه اروپایی اراسموس پلاس و گرنت اتریشی ارنست ماخ برای یک ترم تحصیلی اعزام شدند.
همچنین، برای اعزام ۷ استاد و ۳ کارمند به دانشگاههای اروپایی گرنتهای لازم اخذ شده است که بدلیل شیوع ویروس کرونا اجرای این برنامهها به تعویق افتاده است. همچنین، این دانشگاه در سالهای اخیر با بروز رسانی پروفایلهای خود در نظامهای رتبهبندی و دیتابیسهای بینالمللی و همچنین ارسال و ثبت دادههای مورد نیاز توانسته است جایگاه مناسبی در سیستمهای رنکینگ کسب نماید، که از آن جمله میتوان به رتبه ۸۰۰-۶۰۱ دانشگاههای جهان، رتبه ۳۰۰-۲۵۱ در بین دانشگاههای جوان جهان، رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاههای آسیایی در نظام رتبهبندی تایمز، موفقیت چشمگیر در رتبهبندی موضوعی تایمز ۲۰۲۱، حضور در بین ۲۰ دانشگاه ایرانی در سیستم رتبهبندی یومالتیرنک، کسب رتبه ۱۱ دانشگاههای جامع کشور در اولین حضور دانشگاه کردستان در رتبهبندی جهانی ISC و ارتقای بیش از ۵۰۰ پلهای در سیستم رتبه بندی وبومتریک در سه سال اخیر اشاره کرد.