گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آخرین روز سال ٩۹ را پشت سر میگذاریم، سالی که با صفهای طولانی مرغ و روغن و گرانی گوشت و اقلام اساسی مردم به پایان میرسد و امید بهبود معیشت اقتصادی و رفاه اجتماعی به شدت کاهش یافته است. سالی که تحریمهای بین المللی فشار زیادی بر اقتصاد کشور وارد کرد، اما سهم تحریمها و سهم عملکرد دولت در گرفتاریهای اقتصادی که مردم درگیر آن هستند و گویی پایانی بر آن نیست همواره بین صاحب نظران و مدیران دولتی محل مناقشه است. دانشجو در سلسله گفتگوهایی با اساتید اقتصادی عملکرد اقتصادی دولت و اینکه در کارنامه اقتصادی دولت چه نمرهای باید بنشیند را مورد سوال قرار داده است.
جعفر قادری؛ اقتصاددان و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نظر خود را در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره عملکرد دولت بیان کرد و گفت: مسلما دولت در بخش اقتصادی کارنامه و نمره قابل قبولی نمیگیرد، با اینکه تلاشهایی انجام شده، اما نه تنها گرهای از اقتصاد کشور باز نکرد، بلکه تورم و فشار بیشتری بر اقتصاد و تولید وارد کرد.
قادری توضیح داد: دولت آقای روحانی بازار ارز را نه تنها مدیریت نکرد، بلکه سیاست گذاریهای غلط اقتصادی دولت موجب به هم ریختن بازار ارز شد، نرخ بیکاری و بی ثباتی دربازار و عرصه توزیع کالاهای اساسی وضعیت را بغرنج کرده است، ضمن اینکه دولت به جای اینکه مسوول رفع گرفتاریها باشد، بیشتر اهل لج و لجبازی با سیاستهای درست و کارهای کارشناسی شده است، بنابراین نمره خوبی به دولت نمیتوان داد، شاید نمره ۱۰ بالاترین نمرهای باشد که برای درس اقتصاد در کارنامه دولت دوازدهم گذاشت.