به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا در مراسم جمع فراگیران مرکز آموزش ثامن الائمه (علیه السلام) مشهد مقدس گفت: رسالت سازمان عقیدتی سیاسی، ساخت پلیس در تراز انقلاب اسلامی است که قدم اول برای ساخت پلیس تراز، خودسازی و تعمیق ایمان و معرفت دینی در جان و دل پلیس است.
در دعای ابوحمزه ثمالی همان ابتدای دعا اشاره دارد کسی که کار نیکو و زیبا میکند دست به جیب میشود و سبد معیشت برای طبقات محروم درست میکند، رزمایش مومنانه ترتیب میدهد، لباس خدمت گذاری حرم مطهر امام رضا (ع) میپوشد؛ لباس رزم میپوشد و از حدود و ثغور مرزهای کشور نظام اسلامی نگهبانی و پاسداری و حفاظت میکند تا مردم در آسایش و امنیت به سر برند. هر چه کار خوب و معروف است را خداوند میبیند و کسانی که کار خطا میکنند هم از قدرتش خارج نیستند.
ما یک رسالت بیشتر نداریم و آن هم ساخت نیروی انتظامی تراز انقلاب اسلامی است اگر این وظیفه را انجام دادیم ان شاء الله مهر تایید میزنند که کارمان را به درستی انجام داده ایم و اگر در این مسیر حرکت نکردیم پیش نرفتیم همه عمرمان و همه امکانات را ضایع کرده ایم.
یکی از شاخصهدهای مهم پلیس تراز انقلاب، ایمان و تقوا ست. انسان بدون تقوا که خود ساخته نیست، ضرر او بیش از منفعت اوست و آثار او آثار خوبی نخواهد بود. آن چیزی که نیروی انتظامی را در چشم مردم و رهبری انقلاب عزیز میکند و همه آن را تحسین میکند این است که ما یک پلیس در تراز انقلاب داشته باشیم که ایمان، معنویت، تقوا در آن موج بزند، خدا باوری، معاد باوری، موج بزند، عمل به شریعت موج بزند، رفتار ما در چارچوب شریعت قرار بگیرد، انکه انشاء الله موجب این میشود که عمل ما به امضای حضرت، ولی عصر (ارواحنا فداه) برسد. در نیروی انتظامی دست و زبان کار میکند نه سلاح او، این سلاح برای این است که اگر کسی جرمی کرد، خوف ایجاد کند برای اخلالگران، نسبت به نظم عمومی، والا ما سلاحی بکار نمیبریم، ما کاملا یک دستگاه خدماتی هستیم، دست و قلم و زبان ما کار میکند. نوع مردم زندگیشون عجین شد با عمل انتظامی، اگر این خدمات را بی منت بگیرد، این خدمت را با معنویت نیروی انتظامی بگیره، با رفتار صحیح دریافت کند، با زبان لیّن دریافت کند قطعا اثر بخش و امید آفرین خواهد بود.
این است که سید استاد مقام معظم رهبری میفرمایند، نیروی انتظامی میتواند به میزان ده دستگاه برای نظام جمهوری اسلامی ایران آبرو جمع کند.
وقتی این فراگیرتان، بعد از یک سال برگشت به خانه، اعضای خانواده تغییر را در او محسوس ببینند یک انسان مؤدب با آداب الهی ببینند؛ فرض کنیداگر قبل از آموزش مثلا نمازش را اول وقت نمیخواند، به گونهای او را تربیت کردید که وقتی اذان را شنید نمازش را اول وقت بخواند. در روایات داریم وقتی پیغمبر ص صدای اذان را میشنید چنان شتابان به سمت مسجد حرکت میکرد گویا نزدیکترین فرد خودش را نمیشناخت، همه توجهش به خدای متعال بود.
یکی از شاگردان مرحوم آیت الله کوهستانی بعضی ادعیه را اینقدر برایمان خواندند که ما از کثرت خواندن ایشان، آن دعا را حفظ شدیم. در این یکسال باید این جوانان با دعا مانوس شوند. مرحوم آقای ابوترابی، که کتاب ننوشت ولی هیچ آزادهای نیست که از او تاثیر نپذیرفته باشد و نام او را به نیکی یاد نکند، حتی آزادگانی که بعد از آزادی به مقامی رسیدند، او را گرامی میدارند.
تجربه زندانهای عراق گرانبهاست، درست است که برخی درس عربی میخواندند ریاضی میخواندند ادبیات میخواندند، اما عمده بچههای آنجا با قرآن خودشان را میساختند. باید طوری شود که این فراگیر هایمان نورانی شوند، ببینیم شب جمعه شده خودشان نشسته اند دعای کمیل میخوانند.
اینکه بنده اصرار دارم که سازمان عقیدتی سیاسی از یک سازمان اداری به سازمان معنوی تبدیل شود برای همین است چراکه هرجایی که ما پسرفت داشته ایم به تعبیر آقا آن کار را دادیم دست اتو کشیدها.
شایستهها، برجستهها، با معنویتها باید در مراکز آموزش اشتغال پیدا کنند، سرریز همه نخبههای انتظامی باید بروند در مراکز آموزش، نخبههای معنوی و علمی و اخلاقی. عزیزان عرضم را با یک توصیه ختم میکنم، میدانم مرحوم آیت الله مصباح یزدی هم در این پندهای پیامبر اعظم (ص) به جناب اباذر که چاپ هم شد پیامبر (ص) در قسمتی فرمودند: از دوره جوانی استفاده کنید. ان شاءالله شما قدر این لحظات و دوران آموزشی را بدانید و خودتان را بسازید و اگر خودسازی انجام شد نیروی انتطامی در تراز ساخته خواهد شد.