به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علیمحمد رجبی، با اشاره به نزدیکی به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور گفت: بر اساس مواد مختلف قانون مجازات اسلامی، قانون مطبوعات و قانون انتخابات کشور انجام یکسری اقدامات در ایام انتخابات جرم محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ممکن است برخی از افراد سودجو بخواهند با انجام اقداماتی در فضای مجازی آرامش و شور انتخاباتی را تحت تاثیر قراردهند، گفت: در همین راستا افراد و کاربران فضای مجازی باید بدانند که انتشار هرگونه محتوای تبلیغاتی علیه داوطلبان و سوء استفاده از تصاویر اشخاص برای تبلیغات برابر قانون جرم محسوب شده و امکان پیگیرد قانونی آن در فضای مجازی نیز وجود دارد.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد: همچنین انتشار صوت، تصویر یا فیلم خصوصی و خانوادگی نامزدها، دسترسی غیرمجاز و تخریب تارنماها و پست الکترونیکی نامزدهاو تشویش اذهان عمومی و سیاه نمایی نیز از دیگر اقدامات مجرمانه در مورد انتخابات است.
رجبی افزود: پلیس فتا برابر مقررات و قوانین کشور در این فضا حضور داشته و با هماهنگی مقام قضایی به جرایم رسیدگی خواهد کرد.