به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، متاسفانه بسیاری از مردم ما با مشاوره حقوقی و انواع آن آشنایی ندارند. این مسئله باعث شده است تا در صورت مواجهه با هر گونه مشکلی صرفا به وکیل مراجعه کنند یا به صورت شخصی و بدون آگاهی از قوانین شکلی و ماهوی، جریان پرونده خود را دنبال نمایند. اغلب کسانی که در دسته دوم قرار می گیرند به علت هزینه های بالای گرفتن وکیل ، از مراجعه به وکلای خبره خودداری می کنند.
باتوجه به اینکه جریان اداری و قضایی پرونده ها یک مسئله کاملا حرفه ای و تعیین شده است بنابراین اگر با قوانین موجود در این زمینه آشنا نباشید ممکن است با چالش های زیادی روبرو شوید. چه بسا بسیاری از افراد بدون توجه به مضامین حقوقی و بدون در دست داشتن اسناد و مدارک لازم به دادگاه رفته و طرح شکایت می کنند.
عدم آگاهی در بسیاری از موارد باعث می شود خواهان یا شاکی پرونده، به علت نسبت دادن مسئله ای که قادر به اثبات آن نبوده است زیر سوال رفته و حتی مورد شکایت واقع شود. در این حالت که شما توانایی مالی برای گرفتن وکیل ندارید و از قوانین حاکم بر دادگاه ها و دادسراها هم اطلاع ندارید بهتر است به مشاوران حقوقی مراجعه کنید.
اهمیت مشاوره حقوقی
در مبحث اخیر به صورت سر بسته به برخی از مزایای مشاوره حقوقی اشاره کردیم. در این مبحث به صورت شفاف تر این موضوع را بررسی می کنیم:
انواع مشاوره حقوقی عدل محور
در دنیای امروز، مشاوره حقوقی به دو صورت حضوری و غیر حضوری صورت می گیرد. هر چند بسیاری از افراد اعتقاد دارند که مشاوره غیر حضوری نمی تواند کیفیت مشاوره حضوری را داشته باشید اما در چند سال اخیر و باتوجه به افزایش مشاوره های غیر حضوری به نظر می رسد دیدگاه مردم بهتر از قبل شده است. البته افزایش کیفیت مشاوره های غیر حضوری هم در این روند بی تاثیر نبوده است.
مشاوره غیرحضوری به روش های ذیل صورت می گیرد: