به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین شریفی در برنامه سلام تهران شبکه پنج گفت: در هشت سال گذشته یک باند حداقلی بر سینما مستولی شد و در نتیجه مشکلات معیشتی سینماگران در هشت سال گذشته و بهخصوص بعد از کرونا به اوج رسید!
این تهیهکننده ادامه داد: باعث تأسف است که فقط ده تا پانزده درصد سینماگران در رفاه هستند و مابقی سینماگران با سختی روزگار میگذرانند. بیمه بیکاری سینماگران چه شد؟ چرا بیمه تامین اجتماعی سینماگران یکی از ضعیفترین بیمههاست؟ چرا بیمهای بهعنوان بیمه درمانی سینماگران انتخاب شده که مدیرعاملش بهخاطر سوءاستفادههای مالی برکنار شد؟ یعنی بیمه پاکیزهتری برای عقد قرارداد نبود؟
شریفی افزود: روسای دولت اعتدال کم قول ندادند که از سینمای ملی و بدنه سینما حمایت خواهند کرد، ولی تقریبا هیچ حمایتی ندیدیم. این تهیهکننده گفت: رئیسجمهور بعدی هر که هست باید رئیس سینما را از میان اهالی منصف سینما انتخاب کند. دیگر بس است هرچه آدم بیربط که مدیر سینما شدند و بر مشکلات افزودند. باید فردی مدیر سینما شود که اهالی سینما را بشناسد و خودی و غیرخودی راه نیندازد. شریفی خاطرنشان ساخت: سلیقهای بودن است که باعث میشود فیلمی در یک دوره توقیف شود و در دوره بعد، با حمایت فراوان اکران میشود! اگر قانون جامع سینما تصویب شود و سیاستهای قطعی برای سینما داشته باشیم بسیاری از مشکلات، خودبهخود حل خواهد شد. سینما یا باید قانون مدون داشته باشد یا تعطیل شود!