به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری دانشجو، حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در پاسخ به این سوال که جریان اصلاحات بعد از سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دچار چه تغییر و تحولاتی خواهد شد، گفت: به نظر میرسد ما تغییر و تحولاتی در صفبندی داخلی جریان اصلاحات خواهیم داشت و مبتنی بر نگاه به جامعه و چگونگی نگاه به جامعه تفاوتها مشخص خواهد شد. در یک سو سیاستمداران مردمگرا خواهند بود؛ در این رویکرد این فقط سیاستمداران نیستند که با طرح خط مشیها، شعارها و ایدههای خود، مردم را به یک عمل سیاسی دعوت میکنند بلکه متقابلا سیاستمداران مردمگرا ندای مطالبات بدنه خود را میشنوند و بر اساس این مطالبات جهتهای خود را تنظیم میکنند. در واقع با یک رویکرد برج عاجنشینانه با پایگاه رای خود برخورد نمیکنند.
وی افزود: در طرف مقابل، افراد، احزاب و گروههایی در جریان اصلاحات هستند که گمان میکنند به عنوان سیاستمدار مردم را باید به یک مسیر خاص هدایت کنند. یا از آنها چیزی بخواهند و وقتی هم مردم اقبال نشان ندادند به جای تصحیح اشتباهات خود، مردم را مورد سرزنش و شماتت قرار دهند؛ و هر اتفاقی را ناشی از عدم حضور مردم در انتخابات تحلیل کنند.
نقاشی تصریح کرد: در صورتی که این ما به عنوان سیاستمداران هستیم که با پذیرش خطاها و شکستها و عدم پیشرد پروژه اصلاحات باید از مردم عذرخواهی کنیم؛ و با ارائه دلایل شکستها و پاسخ دادن به مردم در مورد این عدم موفقیت، بتوانیم خود را به مردم نزدیک کنیم و مردم احساس کنند سیاستمداری از جنش خودشان و خواهان تغییر با آنها وارد گفتگو شده و میخواهد مسیر اصلاحات را باز کند وگرنه اگر قرار باشد که با نگاه برج عاجنشینانه و از بالا با مردم و پایگاه رای خود صحبت کنیم به نظرم میرسد که تغییر ملموسی در نوع نگاه مردم اتفاق نخواهد افتاد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: مردم و پایگاه رای جریان اصلاحات هم عقد اخوتی با کسی نبستهاند بلکه به دنبال تحقق مطالبات خود هستند و اگر روزی کسی بتوانند مطالبات مردم را محقق کند مردم به او اقبال نشان خواهند داد. اصولا مسئله در جریان اصلاحطلب در حال حاضر تمایز بین این دو نوع نگاه است. سیاستمداران مردمگرا و سیاستمداران برج عاج نشین که صف بندی متفاوتی را شکل خواهند داد.
منبع: ایرنا