به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، حسن رسولی از فعالان سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در مورد آینده اصلاحطلبی من فکر میکنم که نهایتا ما شاهد یکسری اصلاحات ساختاری در بین اصلاحطلبان باشیم ولی مبنای کار تغییر نمیکند و این جریان حذف نمیشود و حذفشدنی هم نیست.
وی افزود: حضور اصلاحطلبان برمبنای مطالبات تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مردم ایران است و فرآیندی است با عمر بیش از صد سال و بنابراین موجودیت آن متاثر از این برد و باختهای انتخاباتی موجودیت در معرض خطر نیست. ممکن است اصلاحطلبان در راستای تحقق آرمانهای اصلاحطلبانه به لحاظ ساختاری و فرآیندی و سازمانی تغییراتی را ایجاد کنند اما اینکه با حذف شدن از گردونه قدرت رسمی متاثر از یکی، دو انتخابات، براساس شواهدی که بیان کردم به نظر من این جریان به حیات خودش ادامه خواهد داد.
رسولی بدون اشاره به نام رئیس دولت اصلاحات تصریح کرد: در شرایط فعلی که فراغ بالی متوجه جامعه اصلاحطلبی ایران است، باید فرآیند بازسازی سازمان اصلاحات با محوریت بهزاد نبوی شروع شود. به این معنی که سی و چند حزب با محوریت ایشان و با استفاده از اعتبار سایر بزرگان اصلاحات اولا به روند تکثیر و افزایشی خود پایان دهند و ثانیا در قالب یک برنامه زمانبندی شده پروژه ادغام این احزاب را کلید بزنند. من فکر میکنم که هیاترییسه امروز جبهه اصلاحات ایران به ریاست آقای بهزاد نبوی این ظرفیت را برای انجام این کار دارد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: ما از لحاظ کمی دارای احزاب فراوان هستیم اما به لحاظ کیفی از یک سامانه واحد حزبی برخوردار نیستیم. من به عنوان یک فعال سیاسی اصلاحطلب الان عضو حزبی نیستم و یکی از دلایل نپیوستنم به احزاب فعلی این است که فکر میکنم احزاب فعلی خودشان و این تکثرشان زمینهسازی شکست احزاب در ایران شده است.
وی در پایان گفت: اگر نبوی پیشقدم شوند به عنوان فعال سیاسی داوطلب خواهم شد که به عضویت یکی از دو، سه حزب اصلاحطلب ادغام شده، فراگیر و برخوردار از قدرت نفوذ کیفی دربیایم.