به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید محدثی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با همراهی اشکان گوران دانشجوی رشته مهندسی شیمی این دانشگاه، موفق به طراحی و ساخت دستگاه میکروراکتوری برای حذف رنگ از پساب با الگوی اختلاط دورانی شد.
محدثی در این باره گفت: دستگاه میکروراکتوری با هدف تحقق اهداف پژوهشی دانشگاه با طراحی و بعد از ساخت آن، ثبت اختراع نیز شده است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ساخت این نمونه را آغازی برای اهتمام بیشتر به اقدامات پژوهشی در راستای مهندسی شیمی بیان کرد و از دیگر دانش آموختگان و دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه درخواست کرد که با توجه به حمایتها و فضای مدرن و به روز آزمایشگاههای دانشگاه صنعتی کرمانشاه در راستای اقدامات پژوهشی نقش موثر و کارآمدی داشته باشند.
وی در تشریح دستگاه میکروراکتوری گفت: ستاپ موجود دارای الگوی اختلاط دورانی است که در جهت بهبود عملکرد فرآیندی موثر واقع میگردد. این ستاپ بازدهی مناسبی در انجام کارهای تحقیقاتی از خود نشان داده است.
محدثی افزود: با توجه به فضای میکرو بین صفحه دوار و ورودیهای تعبیه شده، در این ستاپ میتوان در زمان بسیار کمتر نسبت به سایر ستاپهای موجود به بازدهی مشابه یا حتی بالاتر از آنها رسید.
این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه یادآور شد: کارهای تحقیقاتی مختلفی در این ستاپ انجام شده است که در مرحله چاپ و داوری در مجلات معتبر دنیای مهندسی شیمی میباشند که امید میرود با حمایتهای ایجاد شده، زمینه بیشتر و موثر تری برای ادامه این روند پژوهشی میسر شود.