به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران در نشست خبری که به بررسی روند واکسیناسیون کارکنان شهرداری اختصاص داشت، گفت: برای شهرداری و مدیریت شهری بحث کرونا و بهداشت شهروندان مهم بوده است و از اولین روزهای ورود بیماری کرونا به کشور فعال بودهایم و به حدی که یک لاین ویژهای در بهشت زهرا برای متوفیان کرونایی اختصاص یافت.
وی با اشاره به مراوده مفصل کارکنان شهرداری با مردم، توجه به واکسیناسیون این قشر را حائز اهمیت خواند و گفت: واکسیناسیون کارکنان شهرداری از این بابت مورد توجه قرار گرفت.
امامی با اشاره به اینکه در ابتدای تولید واکسن در سطح جهان، شرکت سرمایه گذاری شهرداری و شرکت شهر سالم به تفاهم رسیدند که واکسن اسپوتنیک را به منظور واکسیناسیون کارکنان شهرداری خریداری کرده و مازاد این سهمیه را واگذار کنند، گفت:، اما در آخرین لحظات سیاست گذاری کلان وزارت بهداشت این تفاهم نامه لغو شد.
معاون مالی شهرداری ابراز داشت: بعد از این اتفاق شهرداری تصمیم گرفت، کارکنان پارکبان و نیروهای پسماند واکسینه شوند و سپس تاکسیرانان و اتوبوسرانان را واکسینه کند و از طرفی وزارت بهداشت از امکانات شهرداری بهره ببرد از مجموعه ستاد بحران و واکسیناسیون استفاده کنند.
وی ادامه داد: سیاستهای متناقض وزارت بهداشت باعث شد واکسیناسیون پرسنل در اولویت به تعویق بیفتد در حالی که منابع مالی هر چه لازم بود در اختیار ستاد کرونا گذاشتم و سازمان مدیریت بحران به نمایندگی شهرداری در جلسات ستاد بحران شرکت میکرد.
امامی گفت: خانواده شهرداری باید بدانند که به فکر بودیم، چون شهرداری مجموعه دو سطحی تشریفاتی و عملیاتی است.