گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو- الهه زوارهئیان؛ دو روز پیش بود که اعضای شورای پروانه نمایش از سوی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند. حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدحسین نیرومند مشاور هنری و سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیژن نوباوه نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، پژمان لشگریپور تهیه کننده سینما و نماینده شورای پروانه ساخت، پرویز شیخ طادی کارگردان سینما، سعید مستغاثی منتقد، نویسنده و نماینده شورای پروانه ساخت، رضا شاکری از مدیران سازمان صداوسیما، جواد رمضاننژاد رئیس مرکز سیما فیلم و سهیلا صادقی استاد علوم اجتماعی دانشگاه تهران اعضای جدید این شورا هستند. ترکیبی که مسائل مختلفی از جهت نداشتن نگاه تخصصی و دوری از بدنه سینما و همینطور غالب بودن یک نگاه سیاسی در آن به چشم میخورد و به همین دلیل مورد انتقاد سینماگران و منتقدان هم قرار گرفت. در همین باره با ایزدمهرآفرین تهیه کننده و منتقد سینما گفتگویی کوتاهی داشتیم که میبینید:
او با اشاره به اینکه ترکیبی که برای شورای پروانه نمایش چیده شده از یک جریان فکری و سیاسی است، گفت: نسبت این ترکیب با عموم سینماگران نسبت ضعیفی است. این ترکیب هم به لحاظ تخصص و کارایی در حوزه سینما سوال برانگیز است هم از نظر نگاه و اندیشه سیاسی کاملا یک جانبه و خروجی یک جریان فکری است. بهتر بود از یک طیف دیگر با رویکرد فکری و سیاسی متفاوت در پروانه نمایش باشند تا هم تخصصیتر به موضوع نگاه بشود هم تنوع اثار و نظرات وجود داشته باشد.
مهرآفرین در پاسخ به اینکه با انتصابهای اخیری که در سازمان سینمایی و زیر مجموعههای آن اتفاق افتاده، آینده سینما را چطور ارزیابی میکند گفت: نااگاهی و ناشناخته بودن سینما توسط مدیران امیدوار کننده نیست. ما به دنبال شخصی بودیم تا بحثهای کلی و زیر ساختی و مبنایی را مطرح کند و از ساخت سالن سینما و مشکلات معیشتی فاصله بگیرد.در صحبتهای وزیر نیز موضعهایی در مورد سینما مشخص است که بعد از آنکه با واکنش مواجه میشود، حرف اش تعدیل میشود.
او در نهایت درباره راه نجات سینما از وضعیت فعلی معتقد است: راه نجات سینما ارتباط با جهان در حوزه بین المللی است.