به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه «مدرسه پیشرفت» با هدف گفتمان سازی مولفههای پیشرفت و مسئله محوری در راستای پیشرفت ایرانی-اسلامی و فراهم کردن عدالت آموزشی برای همه فعالیت مردمی با طراحی یک نظام آموزشی گروه محور برای اولین بار در کشور تلاش میکند.
محمد محسن دوباشی، مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقهای در مراسم افتاحییه «مدرسه پیشرفت» ستاد اجرایی فرمان امام که باهمت ستاد پیشرفت جامع منطقهای ایجاد شده است، گفت:برای اینکه بتوانیم مسئلههای عمیق و مهم کشور را که سکون ندارد حل کنیم نیازمند نگاه خلاقانه و از جنس نگاهها و مشارکت گروههای مردمی هستیم.
وی ادامه داد:به شدت نیازمند نوآوری در حکمرانی مردمی هستیم و این تحولی که تحت عنان پیشرفت یاد میکنیم و شامل ساحتهای مختلف است نیازمند نوآوری است و از ساختارهای سازمانی بیرون نخواهد آمد.
مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقهای گفت: برای ایران آینده و حرکت رو به جلو باید به سمت ماموریت گرایی حرکت کنیم نه ساختارگرایی.
دوباشی افزود:اگر به ماموریت فکر کنیم مدام به ماموریت بعدی فکر میکنیم و ماموریت ما این است که به پیشرفت روز به روز، حرکتهای مردمی و امید آفرین بیش از بیش توجه کنیم.
وی بیان داشت: اینها آموزشهایی است که با امید آفرینی شاهد تحول و ایرانی زیبا خواهیم بود.
روح الله متفکر آزاد، عضو هیات رئیسه مجلس در این برنامه، گفت:درشکل دهی مسئله پیشرفت موضوع باور به پیشرفت بسیار مهم است.
وی ادامه داد:نگا ه تمدنی جدید ساختارهای مناسب با خودش را میخواهد و مدل و طراحی جدید میخواهد.
متفکر آزاد با اشاره به ایجاد ساختارهایی همچون کیته امداد، سپاه و جهاد سازندگی توسط امام راحل، گفت: حوزه حکمرای با هوش مصنوعی در دنیا متحول خواهد شد.
وی تاکید کرد:در حوزه قابلیت تولید محتوا را انقلاب اسلامی داشته است. چارهای جز حرکت به سمت شکل گیری اتاقهای تولید فکر و پیشرفت با توجه به تمدن خود نداریم.
عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه چارهای جز این نداریم که راه حلها را استانداردسازی کنیم، ابراز داشت:همه این موضوعات به شکل گیری اندیشکدهها بستگی دارد.
متفکر آزاد گفت:انقلاب اسلامی علمدار گفتمان پیشرفت در دنیا شده است.
در ادامه این مراسم حجت السلام علی بابایی مدیر مرکز نظام سازی ستاد پبشرفت با اشاره به اهمیت تعلیم و آموزش به عنوان فعالیتهای اجتماعی ائمه اطهار، بیان داشت:آموزش را از منظومه تفکری خود خارج کردیم و بایک نظام آموزشی پر اشکال روبرو هستیم.
وی ادامه داد:ما در فضا و جریان آموزش کشور اگر بخواهیم در مدار پیشرفت حرکت کنیم باید تغییری در محتوای آموزشی و چگونگی آن داشته باشیم.
حجت الاسلام علی بابایی گفت:باید در اهداف آموزش تغییر ایجاد کنیم.