به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی میرزاده، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان، در جشنی که به مناسبت روز دانشجو توسط این دانشگاه برگزار شده بود، با بیان اینکه هر فردی که وارد دانشگاه وارد می شود در شخصیت وی یک تحول مثبت رخ می دهد، بیان کرد: دانشجو حتی پس از فارغ التحصیلی نیز با این فضا همواره در ارتباط است که به تعبیر شهید بهشتی «دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود».
وی ادامه داد: بنابراین اگر رسالتمان را از این منظر مورد توجه قرار دهیم، می بینیم که هدف دانشگاه ساخت جامعه آرمانی، افزایش آگاهی و بیداری در جامعه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با بیان این که موذن در اسلام دارای جایگاه ویژه ای است، اظهار کرد: اگر ما با اتکاء به جمله شهید بهشتی پیش برویم به هدف خود در دانشگاه و جامعه خواهیم رسید.
وی با اشاره به این که خوشبختانه دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه پویایی است، عنوان کرد: در سایر دانشگاهها در سال های اخیر پویایی سال های گذشته دیگر وجود ندارد و تحرکات دانشجویی دچار نوعی افول شده است اما دانشگاه علمی کاربردی با توجه به ماهیت خود همچنان دانشگاهی پویا است. دانشجویان با توجه به رسالت خود نباید نسبت به تحولات جامعه بی تفاوت بمانند، بلکه به معنای واقعی کلمه مطالبه گر بوده و چراغ راهنما و موذن جامعه باشند.
میرزاده در پایان گفت: رسالت دانشجو این است که نسبت به مسائل جامعه حساس بوده و مشکلات، کاستیها و کجروریها را به مسئولان گوشزد کند و اگر قشر دانشجو به این رسالت خود عمل کند، قطعا مشکلات و مسائل موجود اصلاح خواهند شد.
در ادامه سلیمان عباسی، معاون فرهنگی دانشگاه علمی و کاربردی کشور نیز طی تماس تصویری ضمن تبریک روز دانشجو گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در خصوص دانشگاهیان توجه و تاکید ویژه ای شده است.
سلیمان عباسی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در خصوص دانشگاهیان بیان کرد: مقام معظم رهبری معنویت و اخلاق در دانشگاه ها را تاکید فرموده اند.
وی با بیان این که ارزش های معنوی باید مورد توجه واقع شوند، افزود: این موضوع در میان دانشجویان اولویت بیشتری دارد چرا که چشم جامعه به دانشگاهیان آن است.
وی با اشاره به این که توجه به معنویت مهم است و در جهت استفاده درست از علم و دانش همراهی معنویت با این دو مورد بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: مقابله با تهاجم فرهنگی از جمله وظایف دانشجویان است و این باید در عمل نشان داده شود، گاه با سخنرانی گاه با نوشتن مقاله و گاه با تولید محصولی مطلوب.
معاون فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان این که توجه به اقتصاد مقاوتی از دیگر فرمایشات و توصیه های مقام معظم رهبری است تصریح کرد: اگر به دانشگاه علمی و کاربردی و سیاست های آن توجه کنید متوجه خواهید شد که هدف اصلی آن تربیت نیروی متخصص است، شما دانشجویان باید در به کارگیری دانش همراه با مهارت در راه تحقق اقتصاد مقاوتی بکوشید.
وی با بیان این که امام میگوید دانشجو باید با عوامل عقب ماندگی مبارزه کنند، اظهار کرد: تمام مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی باید به دست دانشگاهیان فارغ التحصیل شده یا نودانشجویان حل شود.
در ادامه برنامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان هرمزگان ضمن تبریک روز دانشجو عنوان کرد: در ١٦ اذر صدای دانشجویان پیام آور ازادی بود، از قلب دانشگاه بلند شد و علیه استکبار و استبداد فریاد زدند.
وی ادامه داد: امروز روز گرامیداشت دانشجوی بیدار، ضد استبداد، فداکار و شجاعی است که نتیجه آن استقلال و ازادی امروز است.
حجه الاسلام تقوی با بیان اینکه باید ببیینیم دشمن ایران و خاک و سرزمین و ایرانی چیست و کیست؟افزود: دانشجویان این سوال را می پرسند که ما باید امروز با چه کسی مبارزه کنیم؟ من میگویم باید دسیسه های دشمن را بدانیم و بخوانیم. اما آنچه را که امروز دشمن جامعه می دانیم، فقر بی حالی و تنبلی و فساد است، دانشجو باید با این ها مبارزه کند.
وی با اشاره به نرخ فلاکت در استان بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی است که در کنار دانایی و توانایی بر روی افزایش مهارت که نیاز امروز جامعه برای رفع بیکاری است، تاکید دارد.
در پایان این مراسم از اثر تألیفی توسط دانشجویان مرکز علمی کاربردی شهرداری قشم رونمایی و با اهدای لوح از فارغ التحصیلان برگزیده و فعالان فرهنگی این دانشگاه تقدیر شد.