به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر سوسن پارسا صبح امروز در نشست خبري كه در انجمن علمي تغذيه كودكان ايران برگزار شد، گفت: هيچ كودكي با عادات منفي غذايي متولد نمي شود، بلكه شيوه تغذيه خانواده و عملكرد مادران به عنوان دروازه بانان غذاي خانواده، عادات غذايي كودك را به وجود مي آورد.
وي كم تحركي و عدم توجه به محرك هاي محيطي را ويژگي كودكان چاق عنوان و تصريح كرد: با بهبود شيوه هاي تغذيه كودكان زير سه سال و جلوگيري از عادات بد غذايي آنان، كودكان با تعداد سلول هاي چربي مناسب بزرگ مي شوند.
دكتر پارسا با تاكيد بر اهميت سن بلوغ كودكان اظهار داشت: در سنين رشد نبايد كالري غذاي كودكان چاق را كاهش داد؛ بلكه بايد با ورزش و اعتدال در استفاده از فست فودها در رژيم غذايي، وزن كودكان را کاهش داد.
وي بروز سنگ كليه صفرا و ريزش مو را از مهم ترين عوارض كاهش وزن زودرس عنوان كرد و گفت: حتي در بزرگسالان نيز كاهش وزن نبايد بيشتر از چهار كيلو در ماه باشد.
اين متخصص تغذيه، كودكان را نخستين گروه هدف براي پيشگيري از چاقي دانست و خاطرنشان کرد: پيشگيري از چاقي در كودكان ارزان تر و معتبرتر است./انتهاي پيام/