به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد علی فلاح مدیرکل کاداستر سازمان ثبتاسناد و املاک کشور با اشاره به اقدامات بخش کاداستر سازمان ثبتاسناد و املاک کشور، با اشاره به قابلیت اجرای کاداستر در سه بُعد اراضی ملی، کشاورزی و شهری، گفت: بنا به حساسیت موضوع اراضی ملی و وجود تصرف این اراضی و پدیده زمینخواری، کاداستر اراضی ملی در اولویت قرار گرفت.
وی با بیان اینکه طبق آمار سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری ۱۳۸ میلیون هکتار اراضی ملی و دولتی در کشور داریم، از صدور ۱۲۶ هزار جلد سند مالکیت برای دولت به نمایندگی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری به مساحت ۱۲۸ میلیون هکتار سند مالکیت کاداستری برای اراضی ملی خبر داد و افزود: از این میزان، ۷۶ هزار جلد سند ملکیت با مساحت ۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار در سال ۱۴۰۰ صادرشده که اتفاق بزرگی است.
فلاح با تأکید بر اینکه کاداستر اراضی ملی ۶ استان بهطور صد در صد به اتمام رسیده است، تصریح کرد: کاداستر اراضی ملی ۲۰ استان کشور رو به اتمام است و با تلاش شبانهروزی در حال انجام، کاداستر اراضی ملی مابقی استاها نیز تا پایان اردیبهشتماه به اتمام میرسد.
مدیرکل کاداستر سازمان ثبتاسناد و املاک کشور با بیان اینکه هفت تا هشت میلیون هکتار از مجموع این اراضی توسط سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری اجرای مقررات نشده و در کمیسیون واحده مطرح است، اضافه کرد: این سازمان ملزم شده که آگهی این حجم از اراضی ملی را تا پایان ۱۵ فروردینماه منتشر و درنهایت برای آنها سند صادر شود.
وی تأکید کرد: خوشبختانه برای ۹۳ درصد از اراضی ملی در کشور سند کاداستری صادرشده است، افزود: مشکل خاصی در این راستا وجود ندارد.