به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با آغاز سال جدید تحصیلی بازار خرید و فروش لوازم التحریر بعد از دو سال تعطیلی رونق پیدا کرده و همه به نوعی در تلاش برای خرید مایحتاج کودکان خود برای سال جدید تحصیلی هستند. اما برخی از فروشندگان در بازاری که دو سال به دلیل کرونا خرید و فروشی نداشته است درصدد فروش کالا آن هم برای کسب سود بیشتر و جبران ضرر و زیان سالهای گذشته هستند به نوعی که برخی از فروشندگان با افزایش قیمت، خرید لوازم التحریر را برای مردم با مشکلاتی روبرو ساخته اند.
موسی فرزانیان رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر با تاکید بر اینکه افزایش قیمت لوازم التحریر نسبت به سایر کالاها بسیار ناچیز بوده است، گفت: باید قبول کنیم بعد از دو سال خرید و فروش لوازم التحریر رونق پیدا کرده است و تولید کنندگان در این شراط سعی در تولید بیشتر و تامین نیاز بازار دارند، اما افزایش قیمتها نسبت به دو سال گذشته چشم گیر نیست.
وی با اعلام اینکه در کالاهای مختلف افزایش قیمتها از ۱۰ تا ۳۰ درصد بوده است، افزود: عمده کالاهای بازار تولید داخل هستند. ما در مداد، تراش، پاک کن و خودکار توانمندی بسیار بالایی داریم و در این کالاها واردات چندانی صورت نمیگیرد، این موضوع نشان میدهد تولیدکننده داخلی سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص داده است، اما در برخی از کالاها مانند ماژیک ساخت داخل وجود ندارد و این کالاها از محل واردات تامین میشوند.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر با تاکید براینکه فروش این صنف از اوایل شهریورماه آغاز و فقط یک ماه رونق دارد، گفت: نسبت به سایر کالاها افزایش لوازم التحریر چشمگیر نیست.