به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهجوری، معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت ادامه داد: این ۶۰ مرکز فرهنگی و مذهبی جدید شامل مسجد، حسینیه و خانه عالم میشود که در مناطق محروم و کمبرخوردار سراسر کشور تکمیل و ساخته شده است و خوزستان بیشترین سهم را از این مراکز در میان استانهای کشور دارد.
به گفته معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت، با ساخت و تکمیل ۶۰ مسجد، حسینیه و خانه عالم جدید، تعداد مراکز فرهنگی و مذهبی این بنیاد به بیش از یکهزار و ۶۰۰ مرکز میرسد.
مهجوری خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در مجموع ساخت و تکمیل بیش از ۲ هزار مرکز فرهنگی و مذهبی شامل مسجد، حسینیه، خانه عالم، دارالقرآن، مصلی و حوزه علمیه را در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور در دستور کار دارد که از این تعداد بیش از یکهزار و ۶۰۰ مرکز را ساخته و تکمیل کرده است.
وی با تاکید بر ساخت مراکز فرهنگی و مذهبی اظهار داشت: توجه و رسیدگی به امور فرهنگی از دغدغههای همیشگی مقام معظم رهبری و جزو اولویتهای مهم نظام و همچنین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بوده است و بدون شک انجام این مأموریت بدون ساخت اماکن و ایجاد زیرساختهای فرهنگی و مذهبی میسر نخواهد بود.
مهجوری ادامه داد: در همین راستا، به تازگی قراردادی برای تکمیل و تعمیر ۷۶ مسجد در استان لرستان به امضا رسیده و برای اجرا ابلاغ شده است.
معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد علاوه بر راهاندازی و تداوم نهضت اشتغالزایی با هدف محرومیتزدایی، توسعه و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق محروم و روستایی کشور به عنوان رسالت و ماموریت اصلی خود، فعالیتهای گستردهای را نیز در حوزههای عمرانی و زیربنایی در این مناطق دارد.
مهجوری در تشریح فعالیتهای عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت گفت: ساخت و تکمیل ۵۸ هزار و ۷۰۰ پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلی، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راهسازی و آبرسانی در مناطق محروم و روستایی کشور در دستور کار است که از این تعداد، ۴۸ هزار و ۸۰۰ طرح تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
مهجوری در پایان خاطرنشان کرد: ۴ هزار و ۵۰۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیتهای عمرانی و زیربنایی بنیاد قرار دارند.