به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان اظهار کرد: افتخارات زیادی در نظام جمهوری اسلامی به دست آمده بخش قابل توجهی از آن توسط مردم اتفاق افتاده و باید در جلسات اینچنینی به بیان آنها پرداخته شود.
وی با اشاره به اینکه در کشور در کنار نقاط قوت، کسریها و کمبودهایی نیز داریم، ابراز کرد: با این حال اگر بخواهیم فقط نقاط قوت و ضعفها را بیان کنیم، در مردم و شنوندگان اثر منفی برجای میگذارد.
وی خطاب به مدیران استان بیان کرد: امروز در این جمع هر کدام در سمتهایی نشستهایم که در سالهای قبل افراد دیگری در این جایگاهها حضور داشتند و باید از خود سوال کنیم که اکنون ما چه دیدگاه و قضاوتی در خصوص عملکرد آنها داریم و اگر معتقدیم عملکرد ضعیف و ترک فعل داشتند و به وظایف خود عمل نکردند، ما چه کنیم که آیندگان قضاوت درستی از ما داشته باشند.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: اگر امروز از دست ما کاری ساخته باشد و آن را انجام ندهیم برای از دست دادن این لحظات مغموم خواهیم شد و نمیتوانیم پاسخگوی مردمی که در راه نظام شهید و اسیر شدند، باشیم.
وی ضمن تأکید بر مغتنم شمردن فرصت به دست آمدن جایگاهی برای خدمت به مردم و نظام عنوان کرد: اگر در انجام تکالیف کوتاهی کنیم، نخست باید خود را مذمت کنیم و این فرصت را برای خدمت به مردم از دست ندهیم.
حجتالاسلام محسنیاژهای به آشنایی مسئولان به وظایف و تکالیف جایگاه خود تأکید کرد و گفت: باید همه کمک کنیم و با قانونگذاری و سیاستگذاری شرایطی را فراهم کنیم که هر کسی برای استقرار در سمت مورد نظر با وظایف، اختیارات و چالشها آشنا شود.
وی با اشاره به اینکه برخی از مسئولان برای سمتی که در آن قرار میگیرند آموزش ندیده و مطالعه هم نمیکند و بعد از انتصاب با بخشنامه، قانون و تکالیف آشنا میشوند، اظهار کرد: لااقل در این حالت بعد از قرار گرفتن در سمت خود آگاهی لازم را کسب کنند.
رئیس قوه قضائیه خطاب به مسئولان تصریح کرد: برای کارهای که نمیتوانیم انجام دهیم وعده ندهیم، اما اگر وعدهای دادیم و تلاش کردیم و کاری انجام نشد با مردم صادق باشیم اگر وعده دادیم و با ذکر دلایل عدم تحقق آن، صادقانه موضوع را با مردم درمیان بگذاریم.
وی با اشاره به اینکه به تنهایی در کارها موفق نمیشویم و اگر موفق شویم زمان و هزینه زیادی میبرد، خاطرنشان کرد: اگر دست به دست هم دهیم و همافزایی کنیم، دوستانه همفکری و گفتگو کنیم، خیلی از کارها با همین امکانات و ساختارها قابل انجام است.
حجتالاسلام اژهای به مشکلات حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: برای حل چالشهای حوزه کشاورزی، نحوه بهرهبرداری از منابع طبیعی، استفاده از منابع آبی، مسدود کردن چاههای غیرمجاز و سایر موارد باید در استان با همفکری دستگاههای ذیربط تصمیمات مناسب را اتخاذ و اجرا کنید.
وی در مورد ساخت و سازهای غیرمجاز، ارائه پایانکارصدور پروانه و سایر چالشهایی در که در حوزه مسائل شهری وجود دارد، بیان کرد: در این خصوص نیز تصمیم قطعی همگانی بگیرید که به نفع استان باشد و قوه قضائیه نیز نهایت استفاده از همه ظرفیتهای قانونی برای تحقق خواست و اجماع همگانی را به کار خواهد گرفت.
رئیس قوه قضائیه شورای حل اختلاف را بستری برای کاهش چالشهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سایر موارد خواند و گفت: از ظرفیت مردمی برای حل و فصل امور استفاده کنید.
وی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه در حال تدوین است، عنوان کرد: روی موضوعاتی مثل سرمایهگذاری برای ۵ سال آینده کار کنید.
حجتالاسلام محسنیاژهای با اشاره به اینکه فرهنگ باید در همه شئون جریان داشته باشد، ابراز کرد: در اقتصاد، امنیت، غذا و همه ساختارها به فرهنگ نیاز داریم و اگر به تولید، اقتصاد و سرمایهگذاری صحیح نرسیم و از آنها حمایت نکنیم، مشکلات به راحتی حل نمیشود.