به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این نشریه که توسط دفتر برنامه ریزی و تعالی سازمانی صندوق بازنشستگی کشوری تهیه و گردآوری شده است، دربردارنده خلاصه آمار و اطلاعات صندوق بازنشستگی کشوری تا پایان سال ۱۴۰۰ است.
بر اساس آمار منتشر شده در سالنامه ۱۴۰۰، نسبت پشتیبانی صندوق بازنشستگی کشوری که در سال ۱۳۹۶، عدد ۰.۷۷ را نشان میداد، در انتهای سال ۱۴۰۰ به ۰.۵۹ رسیده است. به این معنی که میزان خروجی صندوق نسبت به ورودیهای آن به شدت افزایش یافته است. براساس گزارشهای جهانی، استاندارد نسبت پشتیبانی در صندوقهای پایدار بیش از ۵ است.
همچنین آمار نشان میدهد که درصد حقوق بگیران زن به مرد صندوق بازنشستگی کشوری در کل کشور ۳۳ به ۶۷ بوده است.
تا پایان سال ۱۴۰۰، بازنشستگان «آموزش و پرورش» با بیش از ۹۷۸هزار نفر (از مجموع یک میلیون و ۵۸۶ هزار و ۱۰۲نفر)، بیشترین تعداد حقوق بگیران صندوق (۶۱.۶۸درصد) از یک ارگان را به خود اختصاص داده اند. وزارتخانههای «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «جهاد کشاورزی» و «راه و شهرسازی» در رتبههای بعدی قرار دارند.
همچنین در پایان سال ۱۴۰۰، تعداد ۹۵۷ نفر از افراد به صورت خویش فرمایی تحت پوشش این صندوق قرار داشتهاند. این رقم ۰.۰۶ درصد حقوق بگیران را به خود اختصاص داده است.
بر اساس این آمار، میانگین مدت پرداخت حقوق به حقوق بگیران تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری در سال ۱۳۹۶، عدد ۲۷.۴۲ را نشان میداده که تا پایان سال ۱۴۰۰ این عدد به ۲۸.۴۸ سال رسیده است.
بر این اساس، تعداد وراث وظیفه بگیر تحت پوشش نیز تا پایان سال ۱۴۰۰، به تعداد ۳۸۳هزار و ۷۰۶ نفر بوده است که از این تعداد ۹۴درصد زن و ۶درصد مرد بودهاند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، گفتنی است، صندوق بازنشستگی کشوری به صورت منظم و مستمر گزارشهای آماری مربوط به این صندوق بیمه و بازنشستگی را گردآوری و در قالب گزارشهای سالانه و فصلی منتشر میکند. این گزارشها در بخش «اطلاعات آماری» سایت اطلاع رسانی صندوق در دسترس عموم قرار دارد.