به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» عنوان نامگذاری سال ۱۴۰۱ است و در همین راستا توجه به شرکتهای دانش بنیان از اهمیت بیشتری برخوردار است.
نقش مهم شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد و نیز اشاعه تکنولوژی در شبکههای نوآوری، اهمیت وجود چنین شرکتهایی را در جوامع امرزی مشخص میکنند. بالا بردن نرخ اشتغال زایی، فروش، صادرات و تشکیل سرمایه ماحصل فعالیت شرکتهای دانش بنیان در عرصه اقتصاد؛ و کمک به انتقال تکنولوژی از بخشهای تحقیقاتی به بخشهای تولیدی و صنعتی نتیجه فعالیت اینگونه شرکتها در زمینه اشاعه تکنولوژی است.
از سوی دیگر تعاون به عنوان یکی از ارکان مهم در اقتصاد نقش بسزایی دارد؛ بنابراین اگر یک تعاونی که در عرصه دانش بنیان فعالیت دارد مورد حمایت قرار گیرد میتواند تأثیرات خوبی در اقتصاد و مولفههای آن داشته باشد.
مهدی مسکنی، معاون تعاون وزارت کار در مورد تسهیلات ارزانقیمت برای شرکتهای تعاونی دانشبنیان گفت: تاکنون ۱۰۱ شرکت تعاونی دانشبنیان در کشور ثبت شده است، برنامهریزی شده است تسهیلات ارزانقیمت اختصاص یابد و تعداد این تعاونیها تا آخر سال به ۲۵۰ شرکت افزایش پیدا میکند.
وی افزود: منابع ارزانقیمت برای تعاونیهای دانشبنیان در قالب ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات و همچنین ۳ هزار میلیارد تومان دیگر از تسهیلات بانک توسعه تعاون اختصاص مییابد و در مجموع ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای دانش بنیانها پرداخت خواهد شد.