به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، زندانهای کشور تحت عنوان «مراکز اصلاحی و تربیتی» از دیرباز با درنظر گرفتن آموزههای اسلامیواخلاقی و با نیت خیرخواهانه، بازسازگاری مددجویان و حمایت از خانواده زندانیان را در دستور کار دارند.
با اینحال متاسفانه برخی مجرمین پس از احراز جرم و محکومیت، فرصت بازسازگاری در زندان را مغتنم ندانسته و دست به تبلیغات غیرواقعی، فریبنده و نمایشی میزنند
بر همین اساس درخصوص اظهارات دروغ یکی از افراد درباره نحوه استفاده از دارو در زندانها باید یادآور شد: در زندانهای کشور، هر مددجویی فارغ از جرم ارتکابی، از لحظه ورود تا تمام دوران حبس، «دسترسی» ۲۴ ساعته و «رایگان» به پزشکان عمومی و یا متخصص و نیز داروی تجویزی دارد که حتی نحوه «مصرف» دارو هم تحت نظارت تیم پزشکی است.
همچنین واحد بهداشت و درمان زندانها ذیل نظر دفتر مربوطه در سازمان زندانها و تعامل دائمی با اساتید معتبر علمی و دانشگاهی است که نه فقط نظارتهای دائمی بلکه زمینه بهترین درمانهای پزشکی را برای زندانیان فراهم آورده است.
در خصوص دیگر سخنان مطروحه توسط برخی زندانیان به ویژه در ارتباط با ادعاهای بی سند و بی مدرک، تاکید میشود زندانیان براساس طبقهبندی و تفکیک جرائم از یکدیگر نگهداری میشوند.
همچنین درحالحاضر زندانها با تجهیز امکانات مکفی و استقرار شاخصههای معیشتی اولویتدار به ویژه کمیّت و کیفیت غذایی، شرایطی منطبق با استانداردهای تغذیه سالم را برقرار ساخته که این امر همواره با نظارتهای دائمی همراه هستند