به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی آذرپیوند، رییس پارک علم و فناوری استان زنجان در مراسم افتتاح همزمان افتتاح پروژههای دانش بنیان، ارتباطات و فناوری که با حضور استاندار این استان برگزار شد، به راهاندازی مراکز نوآوری در شهرستانهای ابهر، طارم و سلطانیه اشاره کرد و گفت: مرکز نوآوری خرمدره تبدیل به مرکز رشد شده است.
آذرپیوند افزود: برای راه اندازی این مراکز ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
رییس پارک علم و فناوری زنجان به ضرورت توجه به پارک علم و فناوری و مراکز نوآوری تاکید کرد و افزود: بودجه استانی پارک علم و فناوری سه میلیارد تومان است که با تخصیص آن امیدواریم بخشی از مشکلات حل شود.
حامد سرایی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان نیز با بیان اینکه طی سه سال اخیر حرکت و توسعه قابل توجهی در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان محقق شده است، گفت: از جمله این پیشرفتها توسعه پهنای باند استان از ۱۰۰ گیگابیت به ۲۷۰ گیگابیت بر ثانیه است.
به گفته سرایی در این مدت ۲۵۵ روستای استان زیر پوشش شبکه اینترنت قرار گرفت.
وی همچنین از راهاندازی نخستین سایت نسل پنج اینترنت تلفن همراه در استان زنجان خبر داد و افزود: در مجموع با سرمایه گذاریهای مستقیم مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز سرمایهگذاریهای شرکتهای وابسته ۱۲۹ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان هزینه شده است.
در ادامه محسن افشارچی، استاندار زنجان نیز با بیان اینکه اگر بخواهیم ارزش افزوده بیشتری داشته باشیم باید به سمت ساخت دستگاههای تولیدی حرکت کنیم اظهار کرد: بدون تولید دستگاههای مورد نیاز خطوط تولید و اکتفا به واردات آنها، توسعه صنعتی حالت روبنایی پیدا میکند.
افشارچی با بیان اینکه تولید ماشینآلات مورد نیاز، موضوع پیچیدهای نیست و در این خصوص باید به سمت جذب سرمایهگذار برویم افزود: در این راستا باید حرکتمان به سمت مرزهای دانش باشد تا بر مبنای کشفیات جدید بتوانیم ارزش افزوده ایجاد کنیم و از انرژی جوانان نیز در این زمینه استفاده کرد.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه فراهم کردن زیرساختهای حمایتی وظیفه دولت است بیان کرد: پارک علم و فناوری میتواند مسائلی را حوزه صنایع را در اختیار جوانان قرار دهد تا زیرساخت حمایتی از جوانان در طی مسیر دانش فراهم شود.