به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ماه گذشته با خبر تصویب طرح مولدسازی اموال دولت حاشیههای خبری فراوانی در سایتها و کانالهای خبری منتشر شد و برخی موافق این طرح به دفاع از آن صحبت کردند و برخی برای مخالفت این کار دلایل مختلفی بیان کردند. یکی از خبرهای منتشر شده پیرامون این طرح شروع نوسازی مدارس و بررسی اموال اضافه آموزش پرورش بود. این خبر حواشی بسیاری را داشت و در فضای مجازی خبرهای کذب بسیاری منتشرشد. یکی از این خبرها درمورد فروش مدرسه خیر ساز بود که در اجرای این طرح چنین خبری مورد بحث و صحت نبود. بعد از واکنش غلط به اجرای طرح مولدسازی آموزش و پرورش برخی از کاربران مجازی بعد از مطالعه دقیق طرح و خبر اعلام شده پیام خود را حذف کردند که این نشان از حرفهای غیر کارشناسی و دور از مطالعه این افراد دارد.
مهدی پناهی، خبرنگار اقتصادی، در مورد این واکنشها در صفحه شخصی توییتری خود نوشت: مخالفت کارشناسی ارزشمنده، ولی اینها کارشناسی نیست، بدوبیراه است، چون مخاطب میپسندد!
حسین قربانزاده، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان خصوصی سازی در خصوص اخبار کذب منتشر شده مولدسازی اموال آموزش و پرورش در صفحه توییتری خود نوشت: از خیرین مدرسه ساز بابت نگرانی انتشار خبر کذب فروش مدارس عذرخواهی میکنم.
مصطفی بابایی، مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش، ضمن رد شایعه قرار گرفتن مدارس خیرساز یا وقفی در لیست مولد سازی در توئیتر نوشت: جدا از اینکه مدارس خیرساز در طرح مولد آموزش و پرورش نخواهند بود از محل منابع حاصل فروش اموال مازاد آموزش و پرورش، برای تکمیل پروژههای نیمه تمام با اولویت خیری استفاده خواهد شد.