به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده، ولی فقیه در استان کردستان در نشست با ائمه جمعه اهل سنت در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در سنندج ضمن تبریک پیشاپیش فرا رسیدن سال نو به همه تلاشگران این عرصه اظهار داشت: سال ۱۴۰۱ سال پرتلاطم و سختی بود که با اتفاقات و فشار اقتصادی بر مردم و دولت همراه بود، اما به یاری خداوند و همراهی اقشار مختلف جامعه آن را پشت سر گذاشتیم.
وی به وضعیت کنونی زندگی مردم اشاره کرد و گفت: رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت دلسوزانه و با جدیت تمام برای بهبود معیشت مردم تلاش خواهند کرد و سعی بر این دارند که نقش ارز و دلار را بر صنعت و ارزاق مردم کم کنند.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به تلاش برای بهبود وضعیت معیشت ماموستایان کردستانی تصریح کرد: در رابطه با تقویت دفاتر با جدیت و تمام توان تلاش کرده و مصوباتی در این زمینه تصویب و در ابتدای سال آینده به اجرا در میآید.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان گفت: تزریق روحیه امید و امیدآفرینی مهمترین نیاز جامعه امروز است و این مهم باید در اولویت برنامه مسئولان و ائمه جمعه قرار گیرد.
وی تزریق روحیه امید و امیدآفرینی را مهمترین نیاز امروز جامعه دانست و افزود: از همه ماموستایان و ائمه جمعه انتظار است که در خطبهها و سخنرانیها دستاورهای انقلاب اسلامی و اقدامات و خدمات را برای مردم تبیین کنند.
وی همچنین در دیدار با جمع کارکنان مرکز بزرگ اسلامی، به حدیثی از حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود: امیرالمومنین علی (ع) فرموده: هرکسی بخواهد در زندگی به دور از اتفاقات ناگوار باشد از چهار عمل عجله، لجاجت و ستیزهجویی، خودپسندی و سستی و تنبلی دوری کند.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان به دستاوردهای انقلاب و توجه نظام به اعتلا و جایگاه و رشد علمی زنان در قبل و بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: آمارها حکایت از رشد چشمگیر شاخصهای اجتماعی زنان در بعد از انقلاب دارد چرا که بیش از ۹۸ درصد متخصصان زنان و زایمان در کشور زن هستند.
وی با اشاره به اینکه یکهزار و ۱۲۱ زن در جامعه مشغول قضاوت و ۳۵ هزار مربی ورزشی بانوان در کشور فعالیت داشته و ۳ هزار مدال توسط بانوان در مسابقات ورزشی کسب شده است، ادامه داد: ۹۴ درصد زنان و دختران ایرانی باسواد هستند در حالیکه قبل از انقلاب ۳۵ درصد بود.
پورذهبی با ذکر اینکه دو هزار و ۷۸۲ شرکت دانش بنیان نوپا توسط بانوان و زنان ایرانی مدیریت میشود، اضافه کرد: ۲۶ درصد مدیران دولتی ما خانمها هستند. ۹۲ هزار زن در کشورما با عناوین استادی، دانشیاری و استادیاری مشغول هستند که قبل انقلاب بسیار اندک بود.
وی از فعالیت ۶۰ هزار پزشک عمومی زن در کشور خبر داد و بیان کرد: ۴۰ درصد از متخصصان پزشکی کشورمان را زنها تشکیل داده و ۴۹ درصد دانشجویان کل کشور دختران هستند.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان یادآور شد: در حال حاضر ۴۰ درصد فارغالتحصیلان تئاتر از جامعه زنان بوده و ۲۸ هزار و ۵۰۰ بانوی نویسنده در سطح کشور فعالیت داشته که قبل از انقلاب ۵۷ فقط ۱۱ نفر بودند؛