به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران روز شنبه در این مراسم گفت: در دین و آیین ما تاکید شده است که شهدا زنده هستند و ما باید در سطح شهر و کشور به رشادتها و از جان گذشتگیهای آنها توجه کنیم.
حسین نظری تاکید کرد: در تمام دنیا نیز اسطورهها و قهرمانان به الگو تبدیل میشوند ضمن اینکه ما نیز در کشورمان قهرمانان زیادی داریم که باید آنها را به نسلهای بعدی بشناسانیم.
معاون شهردار تهران تاکید کرد: در همین ارتباط با همکاری مشترک سازمان زیباسازی شهر تهران و ارتش جمهوری اسلامی ایران سردیس هشت شهید بزرگوار ارتش رونمایی شد که این سردیسها در خیابان شریعتی بعد از چهار راه بهشتی سمت راست ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی نصب شده است.
همچنین مدیر عامل زیباسازی شهر تهران نیز در این مراسم گفت: یکی از وظایف فرهنگی شهرداری تهران نشان دادن مفاخر در شهر است و باید به این موضوع توجه شود.
رضا صیادی با اشاره به قهرمانان و مفاخر و چهرهها در سطح شهر و کشور افزود: طبیعتا ما وقتی تندیس و سردیس شهیدی را در سطح شهر میبینیم به هویت آنجا افتخار میکنیم و در واقع تصاویر شهدا یک تغییر وضعی در کشور دارند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: در آستانه دهم اردیبهشت ماه سالروز عملیات غرورآفرین بیتالمقدس که در سال ۱۳۶۱ انجام شد و در پی آن خرمشهر آزاد شد هشت سردیس از شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد.
به گفته وی، عملیات بیتالمقدس یکی از طولانیترین نبردها در طول جنگ تحمیلی به شمار میآید که با شرکت یگانهای عمده از ظفرمندان ارتش، دلاورمردان بسیج، سپاه، سنگرسازان بیسنگر جهاد سازندگی و دیگر نیروهای مردمی از ۳۰ دقیقه بامداد دهم اردیبهشت ماه تا سوم خرداد انجام گرفت و سرانجام با همدلی و انسجام رزمندان اسلام و پشتیبانی خوب ملت به پیروزی رسید.
صیادی در خصوص اسامی شهدایی که سردیسهای آنها ساخته شده نیز گفت: شهید علی زارعنعمتی، شهید ابوالفضل عباسی، شهید علیرضا یاسینی، شهید غلامرضا مخبری، شهید سید نصرالله آسیابی، شهید رسول عبادت، شهید جواد فکوری و شهید عباس دوران اسامی شهدایی از ارتش جمهوری اسلامی هستند که امروز در محل اشاره شدهسردیس آن بزرگواران نصب شد.