کیومرث سابکی، معاونت جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو عنوان کرد: اردوهای جهادی کارخانه بزرگ انسان سازی هستند که باعث میشوند دانشجویان با مردم ارتباط برقرار کنند، درک فقر، آشناشدن با زندگی مردم مناطق محروم، به دست آوردن دید واقع بینانه از مسائل، مشکلات مردم این مناطق و انتقال آن به مسئولان برای رفع مشکلات از اهمیت اردوهای جهادی است.
سابکی ادامه داد: با این طرحهای جهادی میخواهیم در عرصه محرومیت زدایی پا به میدان بگذاریم و به دنبال رسیدگی به محرومین و مستضعفین هستیم. مستضعفین که دارای ظرفیتها و خلاقیتهای بالقوهای دارد، ولی نمیتواند ان را بالفعل کند لذا باید این ظرفیتها که فرصت بروز ندارند را احیا کنیم با استفاده از این روش میتوانیم پشت پا بزنیم به بروکراسی بسیار فشل، سخت و غیر انقلابی که در نطام اداری و اقتصادی وجود دارد و اردوهای جهادی با هدف پیامدمحوری، مسئله محوری و مردم محوری برگزار میشوند.
وی افزود: صحن مقدس دانشگاه و دانشجویان بعنوان بزرگترین جریان دانشجویی، حیطه جهادی کشور را تغذیه میکنند به همین جهت دانشگاه در کار جهادی کشور موضوعیت دارد؛ در چنین فضایی حمایت دانشگاهها برای پیشبرد اهداف جریان جهادی حائز اهمیت است.
سابکی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان در دو سال گذشته پیرامون این موضوع بسیار کوتاهی کرده است، متأسفانه هیچ یک از طرحهای جهادی مورد حمایت قرار نگرفته است. علیرغم همه کم کاریها و کارشکنیهایی که از طرف برخی مسئولین دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛ اما جهادگران دانشگاه فرهنگیان معطل مسئولین شعار زده نماندند.
معاونت جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان بیان کرد: الحمدلله ۵ گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان در جشنواره ملی جهادگران استان سیستان و بلوچستان در بخشهای مختلف رتبه برتر کسب کردند و سال گذشته نیز این اتفاق افتاد و یکی از گروههای جهادی ما جز ۲۰ گروه برتر جشنواره ملی جهادگران کشور شد.
وی افزود: در اردوی جهادی شما نیروی با انگیزهای در اختیار دارید که میخواهد در جهت رفع مشکلات تلاش کند؛ به میزانی که این استعداد جهت دهی شود میتواند راه حل مشکلات جامعه امروز باشد.
این فعال جهادی با انتقاد از مسئولین دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: متأسفانه به نظر میرسد هیچ روحیه جهادی در مجموعه مدیریتی دانشگاه فرهنگیان استان وجود نداشته و دغدغهای در باب فضاهای جهادی نیست.
کیومرث سابکی، معاونت جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان در پایان گفت: امیدواریم تحولاتی در دانشگاه فرهنگیان رخ دهد و این نگاه و رویکرد منفی نسبت به جهادگران و اردوهای جهادی از نظر مسئولان دانشگاه فرهنگیان استان خارج شود.