به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، با حضور رئیس جمهور جشن احیا و بازگشت به تولید کارخانه قند یاسوج به عنوان نماد صنعت و تولید استان و ۴۴ واحد تولیدی و صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
رئیس جمهور با حضور در کارخانه قند یاسوج ضمن بازدید از خط تولید و بخشهایی از این کارخانه با توضیحات مسئولان آن در جریان وضعیت این کارخانه قرار گرفت.
رئیسی همچنین در جریان این بازدید گفتگویی صمیمانه و بیواسطه با کارگران این کارخانه داشت و وضعیت کاری و معیشتی آنها را جویا شد.
رئیس جمهور در مراسم جشن احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد استان، ضمن ابراز رضایت از خوشحالی و خرسندی کارگران کارخانه قند یاسوج و خانواده آنها در نتیجه احیای این کارخانه گفت: احیای واحدهای صنعتی وتولیدی راکد و تعطیل شده در دستور کار دولت است و وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت نیز مصمم است این مسیر را با قوت ادامه دهد.
وی با اشاره به احیای ۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی در دولت مردمی و در قالب نهضت احیای واحدهای اقتصادی راکد و تعطیل افزود: دولت مصمم به احیای همه واحدهای تولیدی و صنعتی است که در دهه گذشته به تعطیلی کشیده شدهاند.
رئیسی با بیان اینکه با احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و تعطیل بخش قابل توجهی از مشکل اشتغال نیز حل خواهد شد، تصریح کرد: آنچه که امروز با بهرهبرداری از سد چمشیر، مجتمع پتروشیمی گچساران و احیای واحدهای اقتصادی راکد حاصل شد، جلوهای از شعار «ما میتوانیم» ملت ایران است.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه به برکت خون شهدا، ایثار ایثارگران و همت و مجاهدت شما کارگران و خانواده صبورتان، دشمن خواست و نتوانست، اما ما خواستیم و توانستیم، افزود: اینکه با احیای کارخانه قند یاسوج ۱۳۰ شغل احیا، ۷۰ فرصت شغلی دیگر در انتظار جذب نیروی کار و برای ۶۰۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده، اقدام بسیار ارزشمندی است که با همت کارگران، این کارخانه به جایگاه برتر و بالاتری هم خواهد رسید.
رئیسی همچنین احیای ۱۸ هزار فرصت شغلی در نتیجه احیای ۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی راکد را گامی مهم و شایسته تقدیر در کاستن از بیکاری و احیای امید در جامعه دانست.
رئیس جمهور همچنین به وضعیت کارخانه آرد یاسوج در مجاورت کارخانه قند این شهر نیز اشاره کرد و به سازمان اقتصادی کوثر دستور داد که ظرف مدت ۲ ماه این کارخانه را مجددا راهاندازی کند و در غیر اینصورت مالکیت آن به سازمان دیگری واگذار خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز همه ما در جهت رشد تولید مسئولیت و ماموریت داریم، تصریح کرد: تحقق این مهم با تکیه بر ظرفیتهای کشور و زنان و مردان مصمم و با اراده کاملا امکان پذیر است و نمیشود و نمیتوانیم در فرهنگ ما جایی ندارد.
کارخانه قند یاسوج پس از یک دهه تعطیلی ابتدا در سال ۹۹ و در زمان ریاست دکتر رئیسی بر دستگاه قضا قفل آن شکسته شد و در ادامه و با تلاشهای صورت گرفته از سوی دولت مردمی و به ریاست ایشان، طی ۲۲ ماه گذشته به مرحله احیای مجدد و بازگشت به چرخه تولید قرار گرفت.
سرمایه احیا شده در این کارخانه ۲ هزارمیلیارد تومان و تعداد اشتغال احیای شده مستقیم در گام اول ۱۳۰ نفر و در گام دوم به ۲۰۰ نفر خواهد رسید.
همچنین با احیای این کارخانه برای ۶۰۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.
رئیس جمهور از نمایشگاه ۴۴ واحد تولیدی و صنعتی احیا شده در این استان که در محل کارخانه قند یاسوج برپا شده بود، بازدید کرد.
با احیای این واحدهای تولیدی احیا شده در حوزههای گردشگری، مواد غذایی، صنعتی و کشاورزی ۲ هزار و ۶۸۰ فرصت شغلی و بیش از ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه نیز احیا شده است.