به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در برنامه تلویزیونی «سلام تهران» اظهار داشت: مشکلاتی که اکنون در مسئله حجاب وجود دارند مربوط به یک الی دو سال اخیر نمیشوند، بلکه از بیتحرکی و بیعملی برخی دولتهایی بوده که روی کار آمده بودند و بیشتر به غرب تعامل داشتند.
وی ادامه داد: در آن دوران به گونهای برخورد شد که ترویج حجاب وجود نداشت، به دنبال آن دشمنان ایران با هدف فروپاشی نهاد خانواده، حجاب را مد نظر قرار دادهاند تا سبک زندگی انسانها فرق کند.
لاجوردی اظهار داشت: حجاب با فرهنگ و تمدن ایران گره خورده است و تنها مربوط به جمهوری اسلامی نمیشود؛ حجاب سالیان بسیار قبل از جمهوری اسلامی در ایران وجود داشته است و این مسئله خانوادههای ایرانی را همواره با عفاف نگه داشته است.
وی گفت: اکنون دشمنان با هدف قرار دادن این موضوع اقداماتی مانند کشف حجاب، نیمه برهنگی و برهنگی را صورت میدهند، این اقتدامات توسط افراد کم حجاب جامعه نیز پذیرفته نیست.
لاجوردی افزود: افراد باید بدانند که دشمنانمان چه برنامههایی در پشتصحنه در نظر دارند؛ با دانستن این مسئله افراد متوجه میشوند که چطور باید از اقدامات مربوط به بیحجابی خودداری کنند.
این نماینده مجلس درباره لایحه حمایت از خانواده و ترویج عفاف و حجاب تصریح کرد: یکی از مشخصات لایحه حمایت از خانواده و ترویج عفاف و حجاب طبقهبندی آن است؛ یعنی کسانی که با همکاری گروه معاند چنین اقدامی انجام میدهند جرائم سنگنینتری را متقبل میشوند و افرادی که برای بار اول یا دوم به خاطر کشف حجاب در مکانهای عمومی حاضر شدند جرائم سبکتری را متقبل میشوند.
وی ادامه داد: ما همچنین در این لایحه بحث برخورد با افراد شناخته شده و سلبریتیهایی که برای ترویج حجاب فعالیت کردند هم داریم.
لاجوردی گفت: قوانین به صورت طبقهبندیشده شکل گرفته است؛ لایحه در ابتدا ۱۵ ماده بود و برای داشتن موضوعات فرهنگی تغییراتی پیدا کرد تا نهادها نیز بتوانند در ترویج حجاب فعالیت داشته باشند. علاوه بر آن، بخش بازدارنده برای ردههای مختلف وجود دارد. ما آگاهیم که به برخی از بخشهای جزئی لایحه نقد وارد است و ما باید نقدهای خود را ارائه دهیم تا با گذر زمان به نتیجه نهایی برسیم و قانون لازم و اجرا را از مجلس دریافت کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجایی که فعالیت در فضای گسترده مجازی بسیار پیشرفت کرده و بخشی از زندگی همگان را در دست گرفته، ما قوانینی را برای این حوزه نیز در نظر گرفتیم. برای مثال برخی از چهرههای شناخته شده با انتشار تصاویری خاص در حساب کاربری شبکههای اجتماعی خود نوعی پوشش را ترویج میدهند و اگر قانونی برای این مسئله وجود نداشته باشد، آثار تخریب کنندهای بر فرهنگ جامعه صورت میگیرد. در نتیجه یکی از مواد این لایحه برخورد با افرادی است که از شناخته شده بودن خود سوء استفاده میکنند.
لاجوردی ادامه داد: نحوه برخورد دولت با این موضوع فقط جریمه کردن نیست بلکه محدودیتها و محرومیتهای اجتماعی و در شرایطی توقیف گذرنامه و ممنوعیت خروج از کشور از اقدامات دیگر برای برخورد با بیحجابی و ترویج آن هستند. این قانون منجر به جریمه شدن افراد بسیاری نمیشود چرا که افراد بسیار کمی در مسئله عفاف و حجاب قوانین را رعایت نکردهاند.
وی گفت: ما با این لایحه سعی بر حفظ نهاد خانواده داریم چرا که این کانون مهمترین نهاد جامعه است و نباید بگذاریم اشتباهات غرب را در این مسئله انجام دهیم.