به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر بهرام عین اللهی در مراسم بزرگداشت «راویان سلامت» در سالن همایشهای شهید سلیمانی وزارت بهداشت گفت: با توجه به اهمیت خبرنگاری در حوزه سلامت و ضرورت توانمندسازی خبرنگاران، وزارت بهداشت آمادگی دارد در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری نسبت به راه اندازی رشته ارتباطات سلامت اقدام کند و شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت، پذیرای پیشنهادهای خبرنگاران در این زمینه است.
وی افزود: وزارت بهداشت در تمام علوم مربوط به سلامت در مقاطع مختلف از کاردانی تا فوق تخصص رشتههای متعدد و متنوعی را تأسیس کرده است و حوزه ارتباطات سلامت از حوزههای بین رشتهای است که میتواند به اطلاع رسانی علمیتر در این حوزه کمک کند.
وی با اشاره به سختی شغل خبرنگاری و لزوم حمایت مادی و معنوی از آنان، معاونت درمان و سازمان بیمه سلامت را مکلف کرد برای بیمه تکمیلی خبرنگاران و بستگان درجه یک آنان اقدام کنند.
هر کد ملی، یک پرونده سلامت
وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش از خبرنگاران حوزه سلامت خواست که با حمایت از طرح "سلامت خانواده" به نظام سلامت در پیشبرد هرچه کاملتر و گستردهتر این طرح ملی کمک کنند.
دکتر عین اللهی خاطرنشان کرد: در این طرح برای هر فرد یک پرونده سلامت تشکیل خواهد شد و این پرونده پایه خدمات سلامت به مردم خواهد بود.
وی اظهار داشت: هر فردی که از کانال سلامت خانواده مراجعه کند، ۹۵ درصد خدمات خود را رایگان دریافت خواهد کرد و این عدد در مناطق محروم ۱۰۰ درصد خواهد بود.
وزیر بهداشت تاکید کرد: در این طرح هم برای مراجعه کنندگان و هم برای پزشکان مشوقهایی در نظر گرفته شده است.
اهمیت جوانی جمعیت
دکتر عین اللهی گفت: رسانهها باید کمک کنند تا ابا اجرای همه جانبه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سالمندی جمعیت جلوگیری شود؛ چرا که نباید فرصت پنجره جمعیتی را در ۶ سال آینده از دست بدهیم.
بستههای خدمتی برای خبرنگاران
وزیر بهداشت با استقبال از پیشنهاد یکی از خبرنگاران درباره تشکیل یک سازمان مردم نهاد از خبرنگاران حوزه سلامت اعلام آمادگی کرد که در زمینه راه اندازی این انجمن مستقل، جامعه خبرنگاری حوزه سلامت را یاری کند.
دکتر عین اللهی در پایان برای اصحاب رسانه که همواره یاری گر نظام سلامت هستد، آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.