به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا دلاوری مدیر بیمارستان بقیه الله با بیان اینکه خبرنگاران در دوران کرونا بازتاب دهنده زحمات مدافعان سلامت بودند گفت: خبرنگاران در این دوران سخت در کنار مدافعان سلامت ایستادند و با اطلاع رسانی کمک حال مدافعان سلامت و بیمارستانها بودند.
دلاوری با بیان اینکه بیمارستان از ۶۰ بخش تخصصی بستری و پاراکلینیک تشکیل شده است افزود: این بیمارستان با ۹۵۰ تخت به بیماران خدمت میدهد، در شرایط عادی تختهای آی سی یو ۶۰ تخت بود که در ایام کرونا این رقم به بالای صد تخت رسید.
مدیر بیمارستان بقیه الله ادامه داد: نگاه ما نگاه بیمارمحوری است و همه بیماران را پذیرش میکند، از رسالتهای اصلی ما طب نظامی و درمان مصدومان است و بزرگترین سایت درمانی برای مصدومان و مجروحان را دارا هستیم.
وی گفت: مفتخر به پذیرش ده هزار بیمار و مجروح مدافع حرم بودیم و این بیمارستان فیلد درمان مصدومان جبهه مقاومت بوده است. این بیمارستان قدمگاه مدافعان شهید حرم است.
دلاوری افزود: بیش از یک میلیون نفر در سال ۱۴۰۱ به بیمارستان برای درمان مراجعه کردند و بالغ بر ۲ هزار زایمان طبیعی سالانه در این بیمارستان انجام میشود و میانگین اقامت بیماران در این بیمارستان کاهشی بوده است.
مدیر بیمارستان بقیه الله ادامه داد: پرستار المپیکی در این بیمارستان داریم که این موضوع برای ما مایه افتخار است.
به گفته دلاوری در بیمارستان بقیه الله نسخه الکترونیکی اجرایی شده است و اخیرا پروژه بازسازی و نوسازی آسانسورهای بیمارستان نیز کلید خورده است تا این بیمارستان اولین بیمارستان کشور با آسانسور استاندارد باشد.
وی عنوان کرد: بالغ بر ده پروژه سنگین نوسازی در این بیمارستان انجام شده است و افزایش ظرفیت داروخانه نیز از دیگر اقدامات بوده است.
دلاوری در ادامه با انتقاد از وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت به ما به عنوان بیمارستان سازمانی نگاه میکند و هیچ کمکی به نمیکند، اما ماموریتهای مهم کشوری را به ما واگذار میکند.